Symposium 'Degeneratieve wervelkolomdeformiteit onder de loep'

Datum vrijdag 10 mei 2019 Tijd 08:30
Locatie Sint Maartenskliniek
Hengstdal 3
6574 NA UBBERGEN (bij Nijmegen)

SMK_header-DSodL-symposium.png#asset:8245


In 2014 organiseerde de Sint Maartenskliniek een symposium over de chirurgische behandeling van wervelkolomdeformiteit bij volwassenen en in 2018 over de adolescente idiopathische scoliose. Het laatste congres stond met name in het teken van het multidisciplinaire karakter van de behandeling daarvan. Bij degeneratieve wervelkolomdeformiteit is dat niet anders en bovendien blijkt de impact van deze aandoening op patiënten, maar ook op zorgverleners en instellingen alleen maar toe te nemen.

Reden genoeg om de degeneratieve wervelkolomdeformiteit in een symposium letterlijk beter onder de loep te nemen vanuit divers perspectief. De Sint Maartenskliniek werkt hierin samen met het Radboudumc. In een gevarieerd programma zullen alle aspecten die naar onze mening belangrijk zijn bij de beoordeling en conservatieve- dan wel invasieve behandeling van degeneratieve wervelkolomdeformiteit aan bod komen. Natuurlijk wordt er voldoende tijd gereserveerd voor interdisciplinaire discussie.

Bekijk de volledige uitnodiging en het programma hier.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij de Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV),
het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), keurmerk
Fysiotherapie, NAPA en bij ADAP.

Aanmelding

Bij aanmelding voor 10 maart bedraagt het inschrijfgeld € 100,00 (incl. btw) inclusief koffie/thee tijdens de pauzes, lunch en afsluitende borrel. Na 10 maart is het inschrijfgeld € 145,00.

Na inschrijving ontvangt u automatisch een bevestiging en een factuur. Bij annulering voor 10 maart wordt het inschrijfgeld met aftrek van € 15,00 administratiekosten gerestitueerd. Na deze datum vindt geen restitutie meer plaats. De deelnemers ontvangen één week voor aanvang van het symposium een email met de laatste informatie en een routebeschrijving.