Lezingen Innovatie Neurorevalidatie

Datum dinsdag 14 mei 2019 Tijd 16:00

Dinsdag 14 mei aanstaande wordt in heel Europa stilgestaan bij de oorzaken en gevolgen van een beroerte of CVA. Op deze Dag van de Beroerte organiseert de unit Neurorevalidatie tussen 16.00 en 17.00 uur een serie lezingen die een blik op de toekomst geven voor mensen met een beroerte. Rond het thema ‘Innovatie’, zullen drie deskundigen het publiek bijpraten over de laatste ontwikkelingen. De middag is gratis bij te wonen en wordt gehouden in de Waalzaal van de Sint Maartenskliniek (tweede etage), locatie Nijmegen. Iedereen die de revalidatie een warm hart toedraagt is welkom!

  • Jelle Ferwerda is eigenaar van Smaak van het Huis, een organisatie die instellingen helpt om allerlei vragen te beantwoorden op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. Tijdens zijn lezing gaat hij in op het thema ‘innovatie en voeding’.
  • Fried Böhmer is manager bedrijfsvoering en zorg van het Revalidatiecentrum van de Sint Maartenskliniek. Een van zijn belangrijkste projecten dit jaar is de Nieuwbouw van de Sint Maartenskliniek, dat een compleet nieuwe huisvesting biedt voor de revalidatiezorg. Hij neemt het publiek mee in innovatieve toepassingen die straks beschikbaar komen voor revalidanten in de nieuwbouw van de Sint Maartenskliniek.
  • Remco Hoogendijk is innovatiemanager van de Sint Maartenskliniek. Remco zal het publiek in vogelvlucht meenemen in actuele innovatieprojecten van de Sint Maartenskliniek, en welke ontwikkelingen er nog aan komen.

Om ervoor te zorgen dat er voldoende plek is voor iedereen, vragen we belangstellenden om zich aan te melden per e-mail via neurorevalidatie@maartenskliniek.nl uiterlijk vrijdag 10 mei.