Informatiedag ‘Scoliose door de bocht’

Datum zaterdag 26 oktober 2019 Tijd 10:00
Locatie Hengstdal 3, 6574NA Ubbergen

Header-kinderorthopedie.jpg#asset:1924

Op zaterdag 26 oktober vindt de informatiedag ‘Scoliose door de bocht’ plaats. Tijdens deze ochtend en middag wordt er door verschillende behandelaars en ervaringsdeskundigen ingegaan op de aandoening scoliose, diagnostiek en de behandelingen bij zowel volwassenen als bij kinderen. Ook wordt er ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen ten aanzien van de behandelingen.

De dag biedt een gevarieerd programma waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals:

  • De behandelingen: bracebehandeling, de scoliose-operatie en de fysiotherapeutische behandeling
  • Omgaan met scoliose: zoals kledingadviezen, adviezen voor op vakantie en adviezen over wat wel en niet mag
  • Tips en ervaringen van ervaringsdeskundigen

Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan een team van specialisten, fysiotherapeuten, instrumentmaker, verpleegkundig specialist en andere behandelaars. Bij de aanmelding voor deze informatiedag kun je aangeven op welke vragen je graag een antwoord zou willen. Op die manier kunnen we deze vragen aan bod laten komen tijdens de informatiedag.

Voor wie?

De informatiedag is voor alle geïnteresseerden die zelf scoliose hebben, of wanneer je naaste, zoon of dochter scoliose heeft.

Kom je ook?

Deelname aan de informatiedag is kosteloos. Het is noodzakelijk om je aan te melden voor deze dag, zodat we rekening kunnen houden met je komst.

Locatie

De informatiedag over scoliose vindt plaats in de Sint Maartenskliniek in Ubbergen (bij Nijmegen). Adres: Hengstdal 3, 6574 NA te Ubbergen.

Programma en aanmelden

Meer informatie over het programma en aanmelden volgt nog.