LEC symposium

Datum vrijdag 13 december 2019 Tijd 09:30

Op vrijdag 13 december 2019 vindt het openingssymposium plaats van de nieuwe locatie van het Loop Expertise Centrum (LEC). Het LEC, dat bestaat uit een samenwerkingsverband tussen de revalidatieafdelingen van de Sint Maartenskliniek en het Radboudumc, is vanaf het najaar gevestigd in de nieuwbouw van de Sint Maartenskliniek.

Het symposium bestaat uit een aantal wetenschappelijke en klinische presentaties, waarbij gastsprekers van belangrijke samenwerkingspartners een podium krijgen. Bovendien kunnen bezoekers een rondleiding krijgen langs de LEC-vleugel van de nieuwbouw en is er mogelijkheid tot netwerken.

Het symposium is bedoeld voor (kinder)revalidatieartsen, neurologen, orthopeden, physician assistants en fysiotherapeuten werkzaam in eerste lijn, verpleeghuizen en instellingen voor langdurige zorg. De inschrijfkosten bedragen € 75,- p.p.

Bekijk de uitnodiging hier.

Let op: bij betaling door uw werkgever/instelling graag de juiste tenaamstelling en adressering (en evt. kostenplaatsnummer) op de factuur vermelden, conform de richtlijnen van uw werkgever/instelling

Het symposium zit helaas VOL. Wilt u op de wachtlijst worden geplaatst? Vul dan onderstaand formulier in.