Symposium '(On)begrijpelijke klachten op het gebied van houding en beweging bij kinderen'

Datum vrijdag 27 maart 2020 Tijd 12:30
Locatie Sint Maartenskliniek
Hengstdal 3
6574 NA Ubbergen (bij Nijmegen)
Conferentiezaal Klompenwaard

Tijdens dit symposium komen diverse specialisten en paramedici van de Sint MaartensKinderkliniek en Maasziekenhuis Pantein aan het woord, die u meenemen in het herkennen van (on)begrijpelijke klachten op het gebied van houding en beweging en in de nieuwste inzichten in behandelingen.

Ruim 4,5 jaar hebben de Sint MaartensKinderkliniek, Maasziekenhuis Pantein en het Radboudumc een samenwerkingsverband om in een zo prettig mogelijke omgeving de beste zorg te leveren voor alle kinderen op het gebied van houding en beweging. Het betreft zowel tweedelijnsals derdelijnszorg.

In het eerste gedeelte ligt het accent op voordrachten met achtergrondinformatie rondom de extremiteiten (heup en knie). Dit presenteren we aan de hand van voor u herkenbare casuïstiek en vanzelfsprekend er is ruimte voor vragen. Het tweede gedeelte van het programma bestaat uit 3 verschillende sessies waarbij de praktische aanpak bij (on)begrijpelijke klachten op het gebied van houding en beweging bij kinderen centraal staat.

Meer informatie en inschrijven kan hier. Bekijk hier de uitnodiging.