We proberen onze revalidanten altijd te stimuleren het beste uit zichzelf te halen, zodat men zo goed mogelijk kan participeren in de maatschappij. Daarbij denken we regelmatig ook buiten de traditionele revalidatieprogramma’s. En daarom vragen we hierbij uw aandacht en hulp voor de HandbikeBattle 2018.

Komend jaar wordt de zesde editie van de HandbikeBattle georganiseerd voor revalidanten van alle revalidatiecentra in Nederland. We hebben met eigen ogen gezien welke positieve ervaringen dit heeft opgeleverd. De HandbikeBattle valt echter nog buiten de reguliere revalidatietrajecten van de zorginstellingen in Nederland. Toch zien we de meerwaarde voor onze patiënten en zijn we begonnen om dit, naast ons reguliere werk, te organiseren. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Helpt u onze revalidanten topprestaties te leveren in de HandbikeBattle 2018?

Achtergrond

De Battle start op donderdag 14 juni op 1287 meter hoogte bij de tolpoort van de Kaunertaler-gletscherstraße in Oostenrijk. De finish is 20 kilometer verderop bij de Ochsenalm op 2150 meter hoogte. Ruim 100 handbikers, waaronder negen revalidatieteams, zijn de afgelopen jaren in juni de strijd aangegaan met elkaar, zichzelf en de Kaunertalergletsjer. 

In 2017 wisten de Maartensmasters voor de 5de keer op rij het podium te halen (2013 2de, 2014 3de, 2015 1ste, 2016 1ste en in 2017 2de plaats). "Het was geweldig om te zien hoe mensen op armkracht een serieuze berghelling bedwongen. Het vraagt karakter om zo lang zo'n zware prestatie te leveren. Het passeren van de finishlijn was een ware Tour de France happening. De mensen werden toegejuicht en over de finish geschreeuwd. Daarna volgde soms een ontroerende ontlading", aldus één van de begeleiders van de Sint Maartenskliniek.

Sponsoring

U kunt zich voorstellen dat de nodige kosten zijn verbonden aan de deelname aan deze HandbikeBattle. Zo zijn er o.a. kosten voor een aangepast hotel, is er (aangepast) vervoer en materieel nodig en er moet voeding voor tijdens de wedstrijd worden geregeld. Daarom vragen we uw hulp. Bent u de steun in de rug voor de revalidanten die met hun handbike te Kaunertaler willen beklimmen? Wilt u hen helpen om hun eigen grenzen te verleggen en hen een unieke levenservaring mee geven?

Met uw sponsoring van de MaartensMasters geeft u onze revalidanten een onvergetelijke levenservaring. Behalve onze waardering en dank, kunnen we u meer bieden. We hebben hiervoor een aantal sponsorpakketten samengesteld.

Sponsorpakketten

Bovenstaande pakketten gaan uit van een financiële bijdrage, maar mocht u het team op een andere manier kunnen steunen, dan is dat absoluut van harte welkom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • een materialenbus voor het vervoer van alle bikes naar Oostenrijk;
  • voeding/sportdrank tijdens de trainingen en wedstrijd.

Voor meer informatie kunt u ons volledige sponsorplan lezen. 

Sponsoren

OIM.jpg#asset:6475Professionals-in-NAH.jpg#asset:6476nicelogo.jpg#asset:6779
Satu-Lagi.jpg#asset:6780vanleeuwen-BV_logo_def_cmyk.jpg#asset:6781MEDIQ_Medeco_FC.jpg#asset:6777
Logo_Pom_CMYK_100715.jpg#asset:6776