Menu
We proberen onze revalidanten altijd te stimuleren het beste uit zichzelf te halen, zodat men zo goed mogelijk kan participeren in de maatschappij. Daarbij denken we regelmatig ook buiten de traditionele revalidatieprogramma’s. En daarom vragen we hierbij uw aandacht en hulp voor de HandbikeBattle 2019.

Komend jaar wordt de zevende editie van de HandbikeBattle georganiseerd voor revalidanten van alle revalidatiecentra in Nederland. We hebben met eigen ogen gezien welke positieve ervaringen dit heeft opgeleverd. De HandbikeBattle valt echter nog buiten de reguliere revalidatietrajecten van de zorginstellingen in Nederland. Toch zien we de meerwaarde voor onze patiënten en zijn we begonnen om dit, naast ons reguliere werk, te organiseren. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Helpt u onze revalidanten topprestaties te leveren in de HandbikeBattle 2019?

Achtergrond

De Battle start bij de tolpoort van de Kaunertaler-gletscherstraße in Oostenrijk. Na 20 kilometer bereiken de deelnemers de finish op de Ochsenalm op 2150 meter. Ze moeten daarbij maar liefst 1000 hoogtemeters overwinnen en krijgen te maken met stijgingspercentages tot 14%!

Ruim 120 deelnemers, van alle grote Nederlandse revalidatiecentra, zijn de afgelopen jaren de strijd aangegaan met elkaar, zichzelf en de Kaunertalergletsjer. In 2018 wisten de MaartensMasters voor de 6e keer op rij het podium te halen (2013 2e plaats, 2014 3e plaats, 2015 1e plaats, 2016 1e plaats, 2017 2e plaats en 2018 2e plaats).

"Het was geweldig om te zien hoe mensen op armkracht een serieuze berghelling bedwongen. Het vraagt karakter om zo lang zo'n zware prestatie te leveren. Het passeren van de finishlijn was een ware Tour de France happening. De mensen werden toegejuicht en over de finish geschreeuwd. Daarna volgde soms een ontroerende ontlading", aldus één van de begeleiders van de Sint Maartenskliniek.

Sponsoring

U kunt zich voorstellen dat deelname aan deze HandbikeBattle de nodige kosten met zich meebrengt. Zo zijn er o.a. kosten voor een aangepast hotel, is er (aangepast) vervoer en materieel nodig en werken we met speciale voeding. Daarbij vragen we uw hulp!

U kunt voor onze deelnemers de steun in de rug zijn om met hun handbike de Ochsenalm te beklimmen, daarbij hun eigen grenzen te leren verleggen en hen bovendien een unieke levenservaring mee te geven.

Met uw sponsoring van de MaartensMasters geeft u onze deelnemers een onvergetelijke levenservaring. Behalve onze waardering en dank, bieden we u meer middels onze sponsorpakketten.

Sponsorpakketten

Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld op de volgende plaatsen:

 • in het Maartensmagazine rond de berichtgeving over de MaartensMasters. (oplage 7500 stuks);
 • op de Maartensmasters Facebook pagina (900 volgers);
 • uw (bedrijfs)naam wordt vermeld op onze webpagina (www.maartenskliniek.nl/maartensmasters-2019).

U ontvangt bovendien:

 • een unieke MaartensMasters bidon;
 • een fotoboek met een mooie impressie van de HandbikeBattle en persoonlijke ervaringen van de MaartensMasters. Op de sponsorpagina achterin dit fotoboek plaatsen wij uw logo.

Inhoud van pakket A plus:

 • Een ingelijste en gesigneerde groepsfoto (20 x 30cm).
 • Een gepersonaliseerd fotoboek met een mooie impressie van de HandbikeBattle en persoonlijke ervaringen van de MaartensMasters. Uw logo wordt hierbij voorop de cover van het boek gedrukt.

Inhoud van pakket B plus:

 • Vermelding van uw (bedrijfs)logo op de vrijetijdskleding (opgeven voor 1 mei). Deze wordt gedragen gedurende de gehele week in het hotel.

Onze sponsorpakketten gaan uit van een financiële bijdrage, maar mocht u het team op een andere manier kunnen steunen, dan is dat absoluut van harte welkom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • een materialenbus voor het vervoer van alle handbikes naar Oostenrijk
 • voeding/sportdrank tijdens de trainingen en wedstrijd
 • etc.

De sponsorpakketten iets te hoog gegrepen? Maar wilt u wel onze revalidanten steunen bij dit unieke sportieve evenement, dan kunt u een bedrag naar keuze overmaken naar:

IBAN: NL11ABNA0462658740
T.n.v. STG ST MAARTENSKLINIEK
Ovv. HandbikeBattle 2019

Voor elke donatie boven de 25 euro ontvangt u een unieke MaartensMasters bidon.

Bovenstaande pakketten gaan uit van een financiële bijdrage, maar mocht u het team op een andere manier kunnen steunen, dan is dat absoluut van harte welkom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • een materialenbus voor het vervoer van alle bikes naar Oostenrijk;
 • voeding/sportdrank tijdens de trainingen en wedstrijd.

Sponsoren

KIVO_logo_blok.jpg#asset:9613 Logo-Haegens-Kraanverhuur-BV.jpg#asset:9616 Logo_Pom_CMYK_100715.jpg#asset:6776