U bent hier: Home » Behandelingen » Kinderen » Welkom in de Sint MaartensKinderkliniek

Welkom in de Sint MaartensKinderkliniek

PACU - patient - medewerkers - monitor

Over de Sint MaartensKinderkliniek

"Ons doel is om kinderen en jongeren de allerbeste zorg aan te bieden op het gebied van houding en beweging."

De Sint MaartensKinderkliniek is gespecialiseerd in kinderen en jongeren die klachten ondervinden op het gebied van houding en beweging. Wij zijn gevestigd in het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer en werken samen met de kinderafdeling van dit ziekenhuis. Daarnaast werken we intensief samen met de kinderorthopeden en anesthesiologen van het Radboudumc.
Deze samenwerking is dé combinatie voor optimale zorg in een prettige omgeving waar alle faciliteiten voor ouders en kinderen aanwezig zijn. Dit sluit goed aan bij de integrale aanpak en behandelvisie van de Sint MaartensKinderkliniek. Zo kijken onze specialisten naar het kind in zijn totaliteit en zetten wij naast medische behandelaars, bewegingstherapeuten en fysiotherapeuten, indien nodig ook de expertise in van een pedagogisch medewerker.

Specialist in houding en bewegingKinderen - spelen - kinderafdeling
De Sint Maartenskliniek is als enige in Nederland al meer dan 80 jaar volledig gespecialiseerd in houding en beweging. U kunt met uw kind in onze kinderkliniek terecht voor behandelingen van eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopedie, reumatologie en revalidatiegeneeskunde. Jaarlijks verrichten onze specialisten ongeveer 300 operaties bij kinderen en jongeren. Het gaat daarbij om ingrepen zoals het rechtzetten van de wervelkolom, het behandelen van klompvoeten, standsafwijkingen aan benen en voeten of het corrigeren van een aangeboren heupafwijking.

| Share