U bent hier: Home » Behandelingen » Kinderen » Sint MaartensKinderkliniek

Sint MaartensKinderkliniek

PACU - patient - medewerkers - monitorIn september 2015 is de Sint MaartensKinderkliniek in Boxmeer geopend, een samenwerking tussen de Sint Maartenskliniek en het Maasziekenhuis Boxmeer.

Waarom een Kinderkliniek?
De Sint Maartenskliniek heeft één van de grootste gespecialiseerde orthopediepraktijken van Nederland. Jaarlijks verrichten onze specialisten ongeveer 300 operaties bij kinderen en jongeren. Het gaat daarbij om complexe ingrepen, zoals het rechtzetten van de wervelkolom, het behandelen van klompvoeten of het corrigeren van een aangeboren heupafwijking. De vraag naar dergelijke kinderbehandelingen neemt toe. Daarom willen wij onze zorg voor kinderen en jongeren nog verder verbeteren en uitbreiden.

Versterken door samen te werkenKinderen - spelen - kinderafdeling
De Sint Maartenskliniek heeft al bijna tien jaar zeer goede ervaringen met het bieden van zorg vanuit Maasziekenhuis Pantein. Daar komt bij dat het Maasziekenhuis een zeer goede en moderne afdeling voor kindergeneeskunde heeft. Vanuit de Sint MaartensKinderkliniek kunnen we ook gemakkelijk een beroep doen op de collega's van Maasziekenhuis Pantein, waaronder ook kinderartsen, om de behandeling zo nodig te ondersteunen.

| Share