U bent hier: Home » Behandelingen » Revalidatie

Revalidatie

Het revalidatiecentrum van de Sint Maartenskliniek is gespecialiseerd in kinder- en volwassenenrevalidatie. Wij helpen patiënten met een al dan niet aangeboren stoornis zo goed mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. Daarbij staan zelfstandigheid en meedoen in de maatschappij voorop. We proberen voortdurend de grenzen van de patiënt te verleggen.

Volwassenenrevalidatie

Het revalidatiecentrum van de Sint Maartenskliniek biedt diverse revalidatieprogramma's (in zowel poliklinische als klinische setting) voor volwassenen aan. Het centrum richt zich daarbij voornamelijk op de neurorevalidatie, prothesologie en revalidatie van dwarslaesie-patiënten.

Kinderrevalidatie

De revalidatieprogramma's voor kinderen richten zich op peuters, kleuters, kinderen en adolescenten. Binnen de kinderrevalidatie wordt gewerkt volgens een multidisciplinair behandelprogramma, waarbij onder andere revalidatiearts, verpleging, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, maatschappelijk werk en orthopedagoog binnen een team nauw samenwerken.

Andere locaties
De Sint Maartenskliniek verzorgt ook de revalidatiegeneeskunde in andere ziekenhuizen. Zo kunnen patiënten bij een revalidatiearts van de Sint Maartenskliniek terecht in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (Nijmegen), Ziekenhuis Rivierenland (Tiel) en Maasziekenhuis Pantein (Boxmeer) voor poliklinische revalidatie.

Niet gevonden wat u zoekt?
Ga naar Behandelingen A-Z of naar Aandoeningen A-Z voor een volledig overzicht.