Menu

Mijn poli-afspraak

Om de verspreiding van corona tegen te gaan vinden afspraken op de polikliniek zoveel mogelijk telefonisch plaats. Het gaat om afspraken op alle afdelingen van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Dit gebeurt uiteraard alleen als het medisch verantwoord is. Als uw afspraak verandert in een telefonische afspraak, dan bellen, of e-mailen wij u minimaal 48 uur van te voren. Als uw afspraak niet verandert, dan krijgt u géén bericht. U hoeft ons niet te bellen. Is uw afspraak veranderd in een telefonische afspraak en vindt u het toch belangrijk om te komen? Geef dat dan aan als wij u bellen, of per e-mail naar contact@maartenskliniek.nl.

Heeft u een afspraak maar vindt u het niet prettig om nu naar onze kliniek te komen? Dan begrijpen wij dat. Wij verzoeken u vriendelijk hiervoor niet te bellen maar te mailen naar contact@maartenskliniek.nl. Wij annuleren dan uw afspraak en nemen zodra de situatie het weer toelaat contact met u op om een nieuwe afspraak te plannen.

Mijn operatie

Volgens de landelijke richtlijn en regionale afspraken gaat ook de Sint Maartenskliniek een stap zetten naar het hervatten van onze gebruikelijke zorg. De afspraken op onze poliklinieken gaan door. We doen dit nog steeds het meest via telefonische afspraken. Mocht het nodig zijn dat u fysiek op de polikliniek wordt gezien, dan regelen wij uiteraard een persoonlijke afspraak. Onze operaties gaan we ook weer stap voor stap hervatten. We starten met de operaties die medisch het meest noodzakelijk zijn. Patiënten worden gebeld zodra er een operatiedatum beschikbaar is. U hoeft hier zelf niet over te bellen.

Mijn medische situatie

Mogelijk heeft u algemene vragen over het coronavirus, of wil u meer weten over uw medische situatie met betrekking tot het coronavirus. In dat geval kunt u de veelgestelde vragen hieronder bekijken.