Menu

Mijn poli-afspraak

Om de verspreiding van corona tegen te gaan vinden afspraken op de polikliniek zoveel mogelijk telefonisch en via beeldbellen plaats. Het gaat om afspraken op alle afdelingen van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Dit gebeurt uiteraard alleen als het medisch verantwoord is. Als uw afspraak verandert in een telefonische afspraak, dan bellen, of e-mailen wij u minimaal 48 uur van te voren. Als uw afspraak niet verandert, dan krijgt u géén bericht. U hoeft ons niet te bellen. Is uw afspraak veranderd in een telefonische afspraak en vindt u het toch belangrijk om te komen? Geef dat dan aan als wij u bellen, of per e-mail naar contact@maartenskliniek.nl.

Heeft u een afspraak maar vindt u het niet prettig om nu naar onze kliniek te komen? Dan begrijpen wij dat. Wij verzoeken u vriendelijk hiervoor niet te bellen maar te mailen naar contact@maartenskliniek.nl. Wij annuleren dan uw afspraak en nemen zodra de situatie het weer toelaat contact met u op om een nieuwe afspraak te plannen.

Mijn operatie

Vanaf januari sluiten we tijdelijk enkele van onze operatiekamers in Nijmegen. Hiermee komt er medisch personeel vrij dat gaat bijspringen in andere ziekenhuizen om te ondersteunen in de coronazorg. Hierdoor kunnen we minder operaties inplannen. Omdat de vraag naar ons medisch personeel in andere ziekenhuizen wisselt, kunnen we nog geen informatie geven over wat de extra wachttijd is.

Als uw operatie wordt uitgesteld, dan nemen wij telefonisch contact met u op. Heeft u een operatie gepland staan en bent u niet gebeld? Dan gaat uw operatie vooralsnog door.

Kinderorthopedie Boxmeer

Op dit moment vinden er geen operaties plaats in de Sint MaartensKinderkliniek. Het Maasziekenhuis Pantein heeft vanwege het hoge aantal coronapatiënten de operatiekamers moeten sluiten.

Mijn medische situatie

Mogelijk heeft u algemene vragen over het coronavirus, of wil u meer weten over uw medische situatie met betrekking tot het coronavirus. In dat geval kunt u de veelgestelde vragen hieronder bekijken.