Menu

Mijn poli-afspraak

Om de verspreiding van corona tegen te gaan vinden afspraken op de polikliniek zoveel mogelijk telefonisch plaats. Het gaat om afspraken op alle afdelingen van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Dit gebeurt uiteraard alleen als het medisch verantwoord is. Als uw afspraak verandert in een telefonische afspraak, dan bellen, of e-mailen wij u minimaal 48 uur van te voren. Als uw afspraak niet verandert, dan krijgt u géén bericht. U hoeft ons niet te bellen. Is uw afspraak veranderd in een telefonische afspraak en vindt u het toch belangrijk om te komen? Geef dat dan aan als wij u bellen, of per e-mail naar contact@maartenskliniek.nl.

Heeft u een afspraak maar vindt u het niet prettig om nu naar onze kliniek te komen? Dan begrijpen wij dat. Wij verzoeken u vriendelijk hiervoor niet te bellen maar te mailen naar contact@maartenskliniek.nl. Wij annuleren dan uw afspraak en nemen zodra de situatie het weer toelaat contact met u op om een nieuwe afspraak te plannen.

Mijn operatie

Vanwege het beroep op materiaal en bedden gaat de Sint Maartenskliniek minder geplande operaties uitvoeren. Het kan dus zijn dat uw operatie niet doorgaat. Dit gebeurt uiteraard alleen als het medisch verantwoord is. Als uw operatie niet doorgaat, dan nemen wij telefonisch contact met u op. Als er niets verandert, dan krijgt u géén bericht. U hoeft ons niet te bellen.

Mijn medische situatie

Mogelijk heeft u algemene vragen over het coronavirus, of wil u meer weten over uw medische situatie met betrekking tot het coronavirus. In dat geval kunt u de veelgestelde vragen hieronder bekijken.