Menu

Onze maatregelen in de Sint Maartenskliniek zijn:

We vragen patiënten, hun begeleiders en bezoekers om een mondneusmasker te dragen. Ook patiënten die zijn opgenomen op de verpleegafdelingen worden verzocht om in de publieke ruimtes een mondneusmasker te dragen.
Om te zorgen dat het niet te druk is in het ziekenhuis en iedereen 1,5 meter afstand kan houden, kunnen patiënten helaas geen begeleider meenemen in het ziekenhuis. Alleen als het voor hen noodzakelijk is dat een begeleider meegaat mag er maximaal één begeleider (zonder klachten) mee.
Voordat u naar de Sint Maartenskliniek komt, controleren we of u mogelijk een coronabesmetting heeft. Dit doen we om onze kliniek veilig toegankelijk te houden voor alle patiënten. Deze controle doen we zoveel als mogelijk digitaal. Als we uw e-mailadres hebben en u heeft aangegeven dat we dit mogen gebruiken, ontvangt u drie dagen voordat u een afspraak heeft op één van onze polikliniek een digitale coronavragenlijst. We stellen hierin vragen om na te gaan of u coronagerelateerde klachten heeft. Lees verder over de digitale coronavragenlijst.
Bij binnenkomst vragen wij of wij uw temperatuur mogen opnemen. Ook stellen wij u een aantal vragen om na te gaan of u mogelijk bent besmet met het coronavirus.
In de (poli)kliniek wordt u nogmaals gevraagd of u klachten heeft die mogelijk op het coronavirus wijzen.
Volg alstublieft de looproutes, houd rechts in de gangen en volg eventuele pijlen op de grond.
Houd alstublieft 1,5 meter afstand. Volgt u alstublieft ook de andere aanwijzingen die wij geven om besmettingen in de kliniek te voorkomen.
Kom alstublieft op tijd voor uw afspraak. Dus ook niet meer dan 15 minuten te vroeg, want dan wordt het te druk in onze wachtkamers.
Verlaat in verband met beschikbare ruimte het ziekenhuis spoedig na het polikliniekbezoek. Dit hoeft niet als u aanvullend onderzoek nodig heeft (bijvoorbeeld bloedafname, radiologie).
Ons restaurant het Rondeel mogen wij helaas alleen openen voor personeel. U kunt wel terecht bij de Maartenscorner. Gaat u alstublieft met niet meer dan 3 personen aan een tafel zitten.