Mijn poli-afspraak

Om de verspreiding van corona tegen te gaan, vinden poliklinische afspraken mogelijk telefonisch of via beeldbellen plaats. Het gaat om afspraken op alle afdelingen van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Dit gebeurt uiteraard alleen als het medisch verantwoord is. Als uw afspraak verandert in een telefonische afspraak, dan bellen, of e-mailen wij u minimaal 48 uur van te voren. Als uw afspraak niet verandert, dan krijgt u géén bericht. U hoeft ons niet te bellen. Is uw afspraak veranderd in een telefonische afspraak en vindt u het toch belangrijk om te komen? Geef dat dan aan als wij u bellen, of per e-mail naar contact@maartenskliniek.nl.

Heeft u een afspraak maar vindt u het niet prettig om nu naar onze kliniek te komen? Dan begrijpen wij dat. Wij verzoeken u vriendelijk hiervoor niet te bellen maar te mailen naar contact@maartenskliniek.nl. Wij annuleren dan uw afspraak en nemen zodra de situatie het weer toelaat contact met u op om een nieuwe afspraak te plannen.

De kosten voor een telefonische of beeldbelafspraak

Voor het bedrag op uw factuur maakt het niet uit of u in het ziekenhuis bent geweest of dat u een (beeld)belafspraak heeft gehad. De voorbereiding door de arts en de inhoud van de afspraak is hetzelfde. De arts heeft evenveel tijd en aandacht voor u als tijdens een bezoek op de polikliniek. De hoogte van uw factuur voor een consult op afstand is dan ook hetzelfde als voor een polibezoek. Dit is landelijk zo afgesproken.