Menu

Kindsymposium

Vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt het symposium te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. De preventieve maatregelen die wij nemen, zoals het niet meer ontvangen van grote groepen, liggen in lijn met het beleid van omliggende ziekenhuizen. 

Al weer ruim 4,5 jaar hebben de Sint MaartensKinderkliniek, Maasziekenhuis Pantein en het Radboudumc een samenwerkingsverband. Samen leveren we in een zo prettig mogelijke omgeving de beste zorg aan alle kinderen op het gebied van houding en beweging. Het gaat hierbij zowel om tweedelijns- als derdelijnszorg.

Graag nemen de diverse specialisten en paramedici van de Sint MaartensKinderkliniek en Maasziekenhuis Pantein u tijdens een symposium mee in het herkennen van (on)begrijpelijke klachten op het gebied van houding en beweging. Zij laten u zien wat de nieuwste inzichten in behandelingen zijn.

In het eerste gedeelte van de middag ligt het accent op voordrachten met achtergrondinformatie over de extremiteiten (heup, knie, rug). Het tweede gedeelte van het programma bestaat uit 3 verschillende sessies waarbij de praktische aanpak bij (on)begrijpelijke klachten van het houding- en bewegingsapparaat bij kinderen centraal staat. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

Doelgroep

Dit symposium is bedoeld voor huisartsen, kinderartsen, kinderrevalidatieartsen, jeugdartsen en fysiotherapeuten die zich bezighouden met kinderen met klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. U kunt zich nu alvast inschrijven voor dit symposium!

  • Datum: Vrijdag 27 maart 2020
  • Tijd: 13:15 - 16.30 uur
  • Locatie: Sint Maartenskliniek Nijmegen
  • Inschrijving: via onderstaand formulier
  • Inschrijfgeld: € 25,00 p.p.
  • Accreditatie: Accreditatie wordt aangevraagd voor medisch specialisten en huisartsen (ABAN) en voor fysiotherapeuten (KNGF).

Let op: bij betaling door uw werkgever/instelling graag de juiste tenaamstelling en adressering (en evt. kostenplaatsnummer) op de factuur vermelden, conform de richtlijnen van uw werkgever/instelling

Bekijk hier de uitnodiging.