U bent hier: Home » Nieuws » Actueel » Geslaagd jubileumcongres!

Geslaagd jubileumcongres!

18-11-2016: Vorige week vrijdag (11 november) vond ons jubileumcongres ‘Verder in Beweging’ plaats. De dag was erg geslaagd, dat bleek ook uit de vele positieve reacties die de organisatie na afloop heeft ontvangen. Er zijn rond de 500 bezoekers geweest, o.a. (oud-)patiënten, (oud-)medewerkers, collega’s, partners, verwijzers en zorgverzekeraars. Tijdens het congres vertelden 25 sprekers, ieder vanuit een eigen invalshoek, iets over de toekomst van de zorg voor houding en beweging. In het laatste blok werd de Maartensprijs uitgereikt, werd de Maartenslezing gehouden door Generaal B.D. Peter Van Uhm en werd er afgesloten met een optreden van cabaretier Jaap Bressers.

Er zat een enorme snelheid in het programma: bijna alle presentaties duurden slechts acht minuten. Hierdoor ontstond er een veelzijdig programma. Kon je niet aanwezig zijn en/of wil je de voordrachten terugkijken? Dat kan. De filmpjes van het congres worden binnenkort online gedeeld.

Stropdassen
Tijdens het congres werd er volop getwitterd, zo waren we met de hashtag #congresvib één van de 3 ‘most trending topics’ op Twitter in Nederland! Dat ging overigens niet alleen over de sprekers en de inhoud van hun voordrachten; ook de verschillende stropdassen die dagvoorzitter Remco Hoogendijk droeg, waren onderwerp van gesprek. Aan het eind van de dag werd er zelfs een prijsvraag ingesteld: hoeveel stropdassen had Remco gedragen? Er werden veertien inzendingen ontvangen en vier personen hadden het juiste aantal geraden: 28 stropdassen! De winnaars krijgen een mooie stropdas van de Sint Maartenskliniek...

Jubileumcongres - aankleding Vereeniging_web

Jubileumcongres - volle zaal 1_web

Jubileumcongres - zusters van de Choorstraat_web

Jubileumcongres - sprekers 1_web

Jubileumcongres - Remco_web

Jubileumcongres - Peter van Uhm_web

Jubileumcongres - pauze 2_web

Jubileumcongres - Jaap Bressers_web