U bent hier: Home » Nieuws » Actueel » Sint Maartenskliniek presenteert visie op innovatie tijdens ICT&Health experience

Sint Maartenskliniek presenteert visie op innovatie tijdens ICT&Health experience

27-01-2017: Op 26 januari jl. presenteerde de Sint Maartenskliniek haar visie op innovatie tijdens het event ICT & Health Experience (in het kader van de E-health week).

Prof.dr. Mark Van Houdenhoven (bestuursvoorzitter Sint Maartenskliniek, hoogleraar Economie van de Gezondheidszorg Radboud Universiteit) lichtte zijn visie toe over wanneer een innovatie betekenisvol is en wat E-health betekent voor de implementatie in de praktijk.foto ict en health expklein

De Sint Maartenskliniek heeft zich de afgelopen 80 jaar continu/blijvend ontwikkeld tot een topreferent ziekenhuis. Dat is mede te danken aan haar toewijding aan wetenschappelijk onderzoek. Door wetenschappelijk onderzoek toont de Sint Maartenskliniek de meerwaarde van haar zorg aan (evidence-based zorg) en wordt de basis gelegd voor innovatie.

 

Wilt u meer weten over onze innovaties en onze visie hierop? Bekijk dan hier de innovaties in de zorg die ons bezighouden.

Bron foto: Twitter