In verband met de Vierdaagse is het in de week van 17 tot en met 20 juli extra druk in Nijmegen en zijn bepaalde wegen afgesloten. De Sint Maartenskliniek is deze week wel bereikbaar, maar u dient rekening te houden met een langere reistijd.

vierdaagse2018.jpg#asset:6957Op donderdag 19 juli lopen de wandelaars in de omgeving van de Sint Maartenskliniek. Op deze dag verwachten we extra drukte rondom het ziekenhuis. Uitgebreide en actuele informatie over de bereikbaarheid van Nijmegen tijdens de Vierdaagse vindt u op www.4daagse.nl en op de website van de gemeente.

Openbaar vervoer

De Sint Maartenskliniek blijft bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 2 stopt bij de halte Sint Maartenskliniek. De bussen rijden een alternatieve route, dus houdt u ook hier rekening met extra reistijd. Actuele informatie over het openbaar vervoer vindt u op www.breng.nl.

Vrijdag 20 juli

Op vrijdag 20 juli zijn alle poliklinische behandelafdelingen van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen gesloten. Door de grote drukte in de stad, rondom de intocht van de Vierdaagse wandelaars, is de kliniek die dag namelijk slecht bereikbaar.

Openingstijden afdelingen:

  • Acute zorgpoli: geopend voor spoedgevallen
  • Polikliniek Orthopedie, polikliniek Reumatologie, polikliniek Revalidatie, Pijnbehandelcentrum, Maartensapotheek: gesloten
  • Radiologie: gesloten (m.u.v. spoedgevallen binnen het ziekenhuis)

Wel telefonisch bereikbaar

Wel is de Sint Maartenskliniek op vrijdag telefonisch te bereiken (024-3659911). Voor spoedgevallen en daarnaast om:

  • een afspraak te maken, te verzetten of te annuleren
  • wanneer u een vraag heeft over uw afspraak of een inhoudelijke vraag rond uw behandeling, kunnen we uw vraag alvast doorsturen naar de betreffende afdeling. Zij nemen hier dan na het weekend contact met u over op.