Dinsdag 8 mei 2018 is de Europese Dag van de Beroerte. De Sint Maartenskliniek organiseert een informatiemarkt met als thema ‘Gezonde voeding en bewegen’. De informatiemarkt is van 15.00 tot 17.00 uur en iedereen is welkom.

Op de informatiemarkt kunt u gezonde hapjes proeven en uw BMI laten berekenen. Ook kunt u diverse informatiestands bezoeken waar u informatie krijgt over gezonde voeding en leefstijl. Het sportloket informeert u over de mogelijkheden van (aangepast) sporten.

Diner

’s Avonds is er een diner voor onze revalidanten die zijn opgenomen op de afdeling Neurorevalidatie in de Sint Maartenskliniek. Het thema van het diner is ‘Gezonde voeding’. De revalidanten van de afdeling neurorevalidatie krijgen gezonde gerechten geserveerd door zorgmedewerkers en managers.

Europese Dag van de Beroerte

Ieder jaar op de tweede dinsdag van mei vindt de Europese Dag van de Beroerte plaats. Op deze dag geven we extra aandacht aan de oorzaken en gevolgen van een beroerte of CVA. Op meer dan 100 locaties in Nederland kan men een informatiemarkt bezoeken en geïnformeerd worden over een beroerte (CVA). Tevens kan men op diverse locaties terecht voor controle op de risicofactoren voor het krijgen van een CVA.

De informatiemarkt is in de Sint Maartenskliniek (locatie Nijmegen) op de 2e etage bij de hoofdingang. Alle belangstellenden zijn van harte welkom van 15.00 tot 17.00 uur.

Wij kijken uit naar een leerzame en vooral gezellige middag!