Afgelopen week was het de Week van de Unieke Sporter. De week stond in het teken van sporten met een (bewegings)beperking. We kijken terug op een geslaagde rolstoeltennis clinic en een geslaagd congres.

Woensdag 7 maart volgden verschillende deelnemers de Rolstoeltennis clinic en lieten zich inspireren door Maikel Scheffers, hoogst genoteerde Nederlandse rolstoeltennisser op de wereldranglijst. De volgende clinic zal gehouden worden op woensdag 6 juni van 15.00 - 16.30 uur in de sporthal van de Sint Maartenskliniek.

Vrijdag 9 maart werd de Week van de Unieke Sporter afgerond met het gelijknamige congres. Bijna 200 deelnemers uit het hele land, en zelfs vanuit België, spraken samen met en over de Unieke Sporter. Dit waren professionals vanuit de praktijk, onderzoek en beleid, maar ook ervaringsdeskundigen. Mooi om te zien dat zij een gesprekspartner konden zijn om iedereen te inspireren en te motiveren om stappen te zetten richting de toekomst. Het Congres van de Unieke Sporter gemist? Bekijk de foto's in ons fotoalbum.