Heeft u een amputatie en wilt u in contact komen met lotgenoten? En vindt u het fijn om op de hoogte blijven van de nieuwste protheses en hulpmiddelen? Dan is de informatiemiddag op maandag 18 februari wat voor u. De Sint Maartenskliniek en patiëntenvereniging Korter maar Krachtig nodigen u en uw naasten van harte uit bij de bijeenkomst die vier keer per jaar plaatsvindt. Op 18 februari, tussen 12:00 en 14:00 uur, kunt u meer te weten komen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van amputatie, prothesen en hulpmiddelen. Bovendien wordt een nieuwe samenwerking tussen de Sint Maartenskliniek, Uniek Sporten en NEC Maatschappelijk gepresenteerd.

Een fysio-, ergotherapeut en/of maatschappelijk werker staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook is patiëntenvereniging Korter maar Krachtig aanwezig met een informatiestand. Koffie en thee is aanwezig. De locatie is in de Sint Maartenskliniek (locatie Nijmegen), in de ruimte direct voor de sporthal (routenummer 071). We zien u graag op 18 februari!

Aanmelden is wenselijk, maar niet strikt noodzakelijk; stuur een mail naar a.vandenberg@maartenskliniek.nl en vermeld daarbij:

  • Aanmelding inloopmiddag
  • Uw naam
  • Met hoeveel personen u komt
  • Uw telefoonnummer