Heeft uw kind cerebrale parese, of een andere diagnose wat tot problemen leidt met lopen en/of balans? Dan bent u vaak al langdurig onder behandeling en in revalidatie. U heeft vast al goede resultaten bereikt met uw kind als het gaat om alledaagse vaardigheden, zoals verzorging of naar school gaan. Maar vraag u zich soms af of het toch mogelijk kan zijn om een langere afstand te lopen? Of om iets aan het struikelen te doen? Kunnen we nog een verbetering van het lopen verwachten, en hoe dan? De nieuwe Mobiliteitspoli(kliniek) voor kinderen van het Loop Expertise Centrum van de Sint Maartenskliniek kan dan helpen.

Als uw kind loop- en/of balansproblemen houdt, kan een frisse en ervaren blik wellicht helpen. De Sint Maartenskliniek is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in houding en beweging en heeft sinds enkele jaren ook een gespecialiseerd Loop Expertise Centrum. Daar maken wij gebruik van de nieuwste behandelmogelijkheden en inzichten, en beschikken wij over innovatieve apparatuur, voor optimaal onderzoek en behandeling.

Advies na een ochtend

Op de mobiliteitspoli voor kinderen kunnen we uw hulpvraag in één ochtend beantwoorden. De ochtend start met het bespreken van de hulpvraag van u en uw kind, Vervolgens doen we verschillende testen en onderzoeken naar de mogelijkheden van uw kind. Aan het einde van de ochtend krijgen u en uw kind een concreet advies waar u verder mee kunt. Dit kan een advies zijn voor uw bestaande behandelaar, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een vervolgtraject bij de Sint Maartenskliniek.

Meer informatie

Heeft u na het lezen nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt dan contact met ons opnemen via telefoonnummer 024 - 365 9400. E-mailen kan ook, via contact@maartenskliniek.nl.

Voor aanmelding op de mobiliteitspoli heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts naar de revalidatiearts. Indien uw kind bekend is bij een revalidatiearts, kan deze u ook doorverwijzen voor de mobiliteitspoli.