Met ingang van a.s. zaterdag 4 augustus zal ons restaurant, het Rondeel, ook tijdens het weekend open zijn. Dus voortaan kunt u ook op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 19.30 uur een lekkere verse maaltijd, belegd broodje of iets te drinken bestellen in het sfeervolle Rondeel.

restaurant_rondeel_aangepast2.jpg#asset:7000U vindt Het Rondeel in de voormalige kapel van het ziekenhuis, rechts van de hoofdingang. Bij goed weer is ook ons mooie terras geopend. Het restaurant schenkt koffie, thee, melk en frisdranken en u kunt er heerlijk eten. Zowel doordeweeks als in het weekend heeft u keus uit diverse belegde broodjes en warme maaltijden. De wokgerechten bereiden wij terwijl u wacht en zijn dus altijd vers. Het dagelijkse assortiment aan warme maaltijden kan ook worden meegenomen. De maaltijd bestelt u in het restaurant zelf en wordt dan ter plekke voor u klaargemaakt en verpakt in schalen.

Kijk voor meer informatie over het restaurant op deze pagina. En meer informatie over onze overige voorzieningen vindt u via de pagina 'rondom uw zorg'.