De Sint Maartenskliniek biedt sinds 2018 ook reumatologische zorg aan in Geldrop. Wij leveren die zorg in het St. Anna Ziekenhuis. Gisteren tekenden we een overeenkomst hiervoor.

Om de inwoners van de regio Geldrop ook in de toekomst de beste reumatologische zorg te kunnen blijven bieden, benaderde de St. Anna Zorggroep de Sint Maartenskliniek. Wij beschikken namelijk over ruime expertise, ervaring en capaciteit op het gebied van reumatologie. De uitbreiding met de polikliniek in Geldrop past binnen onze strategie om hoogwaardige reumatologische zorg dichtbij de patiënt aan te bieden. Dankzij de korte toegangstijden hebben reumapatiënten bovendien snel een afspraak.

Ondertekening-polikliniek-Reumatologie-Sint-Maartenskliniek-in-Geldrop.jpg#asset:6533


Ingrid Wolf, voorzitter raad van bestuur van de St. Anna Zorggroep, is verheugd dat mensen - dankzij deze samenwerking - voor reumatologische zorg in het St. Anna Ziekenhuis terechtkunnen. “Reumatologische zorg is persoonlijke zorg waarbij beweging centraal staat en het ziekenhuis en de patiënt een lange relatie met elkaar aangaan. Zorg die dus prima past binnen het St. Anna Ziekenhuis.”