U bent hier: Home » Over de Maartenskliniek » Waarom kiezen voor Maartenskliniek?

Waarom kiezen elk jaar 60.000 patiënten uit heel Nederland voor de Sint Maartenskliniek?

  1. De Sint Maartenskliniek is als enige ziekenhuis in Nederland  gespecialiseerd in houding en beweging. We richten ons op behandeling van alle orthopedische aandoeningen, reumatische ziekten en revalidatie na ziekte of ongeval.

  2. De kennis en ervaring van onze artsen, verpleegkundigen en therapeuten is groot doordat zij veel patiënten met eenzelfde aandoening behandelen. Zowel het orthopediecentrum als het reumacentrum zijn het grootste van Nederland.

  3. De Sint Maartenskliniek heeft topspecialisten in huis die helemaal gericht zijn op bepaalde aandoeningen. Velen hebben een internationaal erkende reputatie opgebouwd. Voor de wervelkolomchirurgie heeft de Sint Maartenskliniek het predikaat ‘center of excellence’ gekregen.

  4. Bij de behandeling is een team van deskundigen betrokken. Alle behandelingen liggen vast in zogenaamde ‘zorgpaden’.

  5. Er wordt voortdurend gezocht naar nieuwe en betere manieren van werken. We voeren wetenschappelijk onderzoek uit om te kijken hoe goed bestaande behandelingen werken. Daarnaast ontwikkelen we zelf nieuwe behandelmethoden.

  6. Bij de Sint Maartenskliniek staat de patiënt centraal. U wordt persoonlijk benaderd, deskundig begeleid en kunt rekenen op onze uitgebreide voorzieningen. Voor de wijze waarop wij onze gastvrijheid invullen, kregen we de afgelopen 4 jaar 4 sterren voor gastvrijheid.

  7. De Sint Maartenskliniek heeft een eigen poliklinische apotheek . Na een afspraak op de polikliniek of na ontslag uit het ziekenhuis, kunt u direct uw medicijnen afhalen bij de Maartensapotheek.
| Share