U bent hier: Home » Over de Maartenskliniek » Onze specialisten

Onze specialisten

In de Sint Maartenskliniek werken ruim 100 artsen die gespecialiseerd zijn in houding en beweging. Op deze pagina's vindt u een overzicht.

Onze artsen
Onze artsen zijn orthopedisch chirurg, reumatoloogrevalidatieartsanesthesioloog, radioloog of sportarts. Voor medische disciplines die we zelf niet in huis hebben, maar wel noodzakelijk zijn vanwege hun specialistische kennis, kunnen wij terugvallen op medische consulenten.

Opleidingsziekenhuis
De Sint Maartenskliniek, locatie Nijmegen, is een opleidingsziekenhuis en daarom werken er ook artsen in opleiding (i.o.). Dit zijn afgestudeerde artsen die in ons ziekenhuis worden opgeleid tot specialist . Zij werken onder de verantwoordelijkheid van onze gespecialiseerde artsen.

Physician assistants en verpleekundig specialisten
Physician assistants en verpleegkundig specialisten beschikken over brede medische kennis en vaardigheden en geven zelfstandig geneeskundige zorg in een samenwerkingsverband met een gespecialiseerde arts. Zij hebben daarvoor een uitgebreide en gespecialiseerde opleiding gevolgd en werken onder de verantwoordelijkheid van onze artsen.