U bent hier: Home » Over de Maartenskliniek » Patiëntenadviesraad

Patiëntenadviesraad

De Patiëntenadviesraad (PAR) van de Sint Maartenskliniek vertegenwoordigt patiënten en patiëntenorganisaties die de kliniek bezoeken of gebruik maken van haar faciliteiten. De leden kennen de Sint Maartenskliniek als patiënt of afgevaardigde van een patiëntenorganisatie.

Het kan altijd nog beter, laat ons weten hoe...
Excellente zorg, goede informatie en een respectvolle mensgerichte behandeling. Dat is waar de Patiëntenadviesraad voor staat. Zij komt op voor de belangen van patiënten en bezoekers. Daar is de PAR voor. Ideeën en suggesties van patiënten en bezoekers zijn altijd welkom, bijvoorbeeld over de maaltijdvoorziening, de toegankelijkheid van de Sint Maartenskliniek voor mensen met een beperking, het parkeerbeleid, de ziekenhuisfaciliteiten en de inrichting van wachtruimtes.  De PAR wil graag horen wat u goed vindt, maar vooral ook wat er nog beter kan

Advies over welzijn patiënten
De PAR is een advies- en medezeggenschapsorgaan van de Raad van Bestuur. Zij informeert de Raad van Bestuur van de Sint Maartenskliniek over de kwaliteit van de patiëntenzorg. Zij behartigt de gemeenschappelijke belangen van de patiënten. Het welzijn van patiënten en bezoekers staat daarbij voorop.

Samenstelling PAR

Nijmegen
De PAR in Nijmegen bestaat uit minimaal 5 en maximaal 7 leden die zelf patiënt zijn (geweest) of een patiëntenorganisatie vertegenwoordigen.
Leden: Marius Peters (voorzitter), Miriam Wilke (vice-voorzitter), Anneke Bode, Rita Iedema-Kuiper en Peter Smits.

Woerden
De PAR in Woerden bestaat uit minimaal 5 en maximaal 7 leden die zelf patiënt zijn (geweest) of een patiëntenorganisatie vertegenwoordigen.
Leden: Fred  Hogerheijde (voorzitter), Jeannette Breedijk (vice-voorzitter), Marie-José van Bodegom, Hetty Dorrestijn, Paul Peeters en Dick Coerse.


Meer informatie
Ideeën en suggesties van patiënten en bezoekers zijn altijd welkom Neemt u dan contact op met de PAR.

 Nijmegen    Woerden

Sint Maartenskliniek
t.a.v. de Patiëntenadviesraad
Postbus 9011
6500 GM Nijmegen
E-mail par.nijmegen@maartenskliniek.nl

Maartenskliniek Woerden
t.a.v. de Patiëntenadviesraad
Postbus 8000
3440 JD Woerden
E-mail par.woerden@maartenskliniek.nl

De PAR in Nijmegen is ook telefonisch te bereiken via de ambtelijk secretaris. Het telefoonnummer is 024-365 9466 (tijdens kantooruren).
Bekijk hier het jaarverslag 2017.