Menu

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter met spasmen in zijn arm, tot een volwassene met chronische rugpijn of een geïnfecteerde knieprothese. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. (Dit betreft een interne vacature)

We zijn per direct op zoek naar:

Managementsecretaresse

Afdeling Research & Innovation
24 – 36 uur per week
Nijmegen

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

Op de afdeling Research & Innovation onderzoeken we elke dag hoe we de zorg nog beter, veiliger, patiëntgerichter en doelmatiger kunnen maken. De afdeling bestaat uit ongeveer 50 collega’s die zich met verschillende onderzoeks- en innovatietrajecten inzetten voor de afdelingen Orthopedie, Reumatologie, Revalidatie en Pijnbestrijding van de Sint Maartenskliniek. De onderzoekers werken daarbij niet alleen nauw samen met de zorgverleners van de Maartenskliniek, maar ook met onderzoekers van het Radboudumc, Universiteit Twente en Revalidatiecentrum Roessingh en verschillende andere onderzoeksinstellingen uit binnen- en buitenland.

Jouw functie

Als secretaresse ondersteun en ontzorg je de managementteamleden van Research & Innovatie. In nauwe samenwerking met een collega zorg jij voor optimale bereikbaarheid en overzichtelijke agenda’s. Als spin in het web fungeer je als oren en ogen van het managementteam. Je regelt interne en externe complexe afspraken, beheert agenda’s, bewaakt de follow-up van acties en afspraken. Je verzorgt de inkomende / uitgaande e-mail en post, stelt correspondentie op en verzorgt de verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten. Desgewenst bied je ondersteuning bij projecten en verricht je organisatorische en beleidsvoorbereidende werkzaamheden

Wat neem je mee?

Je bent een ervaren managementsecretaresse die van aanpakken weet. Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding op niveau 4 (liefst secretarieel/office management). Je hebt een HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring op het gebied van managementondersteuning. Je zorgt dat je weet wat er speelt en bent in staat daar proactief invulling aan te geven. Je geniet van een dynamische omgeving, bent flexibel en denkt mee over oplossingen. Je bent opgewekt, communiceert open en hebt een no-nonsense mentaliteit. Flexibel, accuraat, zelfstandig en samenwerkend: jij bent onze duizendpoot. Jij regelt het en krijgt het voor elkaar!

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je krijgt een contract voor de duur van een jaar met intentie tot een vast dienstverband en een salaris van minimaal €2.319,- en maximaal € 3.322,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 45 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden op Werken bij de Sint Maartenskliniek.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Bart van den Bemt, Manager Research & Innovation.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv uiterlijk 27 januari naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. Personeel & Organisatie, o.v.v. vacaturenummer 12/2021 en gericht aan Bart van den Bemt, Manager Research & Innovation.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt vooralsnog alleen intern bekend gemaakt.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging