Menu

Wil jij bijdragen aan professionalisering van onze zorglogistiek? Draag jij eraan bij dat ons planningsproces feilloos verloopt?

Dan ben je van harte welkom te solliciteren naar de functie van:

Adviseur capaciteitsmanagement Orthopedie

Voor 28- 36 uur per week

Bij de Sint Maartenskliniek, een gespecialiseerd ziekenhuis met een grote reputatie, draait alles om houding en beweging. Daarbij zoeken we al ruim 80 jaar naar steeds betere en innovatieve behandelingen om patiënten verder in beweging te brengen. Dit doen we vanuit onze kernspecialismen orthopedie, reumatologie, revalidatiegeneeskunde en pijnbestrijding. De afdeling Orthopedie van de Sint Maartenskliniek geniet nationaal en internationaal veel aanzien. Als adviseur capaciteitsmanagement ben je werkzaam bij de afdeling Zorglogistiek (25 medewerkers) op onze locatie in Nijmegen.

Dit ga jij doen

Als adviseur capaciteitsmanagement ben je verantwoordelijk voor de besturing van de gehele patiëntenlogistiek. Je maakt een vertaling van de strategie en de jaarlijkse begroting naar de juiste afstemming tussen de vraag naar zorg (patiënten) en capaciteiten (mensen en middelen). Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het zorglogistieke beleid en creëert draagvlak voor innovatieve oplossingen. Daarnaast bestuur je het reguliere planningsproces voor de hele zorgketen van orthopedie, waarbij je zelfstandig en in samenspraak keuzes maakt. Deze onderbouw je richting alle betrokkenen (inclusief medisch specialisten en afdelingshoofden). Je hebt dus niet alleen een adviserende rol, maar fungeert ook als capaciteitsplanner op het tactische vlak. Ook ben je gesprekspartner voor de medische staf en het management over de planning. Je leidt en/of participeert in projecten/programma's gericht op verbetering van zorglogistiek. Je adviseert, ondersteunt, coacht en instrueert het management en medewerkers bij de implementatie van logistieke verbeteringen en veranderingen. Je werkt intensief samen met het team van planners en roosteraars en je bent hét inhoudelijk tactisch aanspreekpunt voor hen en het afdelingshoofd. 

Dit breng jij mee

Je beschikt over WO werk- en denkniveau; bij voorkeur een post-hbo opleiding in (technische)bedrijfskunde, zorglogistiek, integraal capaciteitsmanagement of gezondheidswetenschappen. Ook heb je werkervaring in en kennis van de zorg(logistieke) processen in de tweedelijnszorg. Je bent analytisch en cijfermatig sterk en kan onder druk presteren. Je bent in staat om tot creatieve oplossingen te komen voor zorglogistieke uitdagingen. Je beweegt je makkelijk tussen de verschillende lagen en werkt verbindend. Je hebt affiniteit met de zorg en ziekenhuizen en bent in staat om kennis op de juiste manier over te dragen en collega's te enthousiasmeren.

Dit bieden wij jou

Een functie waarin je een belangrijke rol speelt in de professionalisering van onze zorglogistiek. Je start met een jaarcontract. Willen we daarna met elkaar verder, dan wordt dat een vaste aanstelling. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. De functie is ingedeeld in functiegroep 60 en het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 3322,- en maximaal € 4798,- bruto per maand op fulltime basis (=36 uur per week). Daarnaast bieden wij conform de CAO 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Auke de Boer, afdelingshoofd afdeling zorglogistiek, via telefoonnummer (024) 352 82 65.

Je sollicitatie kun je voor 30 januari 2021 mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan Auke de Boer, afdelingshoofd afdeling zorglogistiek, onder vermelding van vacaturenummer 120/2020.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging