Menu

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn of een geïnfecteerde knieprothese. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg?

We zijn op zoek naar een:

Adviseur capaciteitsmanagement Orthopedie

afdeling zorglogistiek Orthopedie

28- 36 uur per week

€ 3.322,- tot € 4.798,-

Nijmegen


De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

De afdeling Zorglogistiek Orthopedie ondersteunt de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek. Het team bestaat uit 25 enthousiaste medewerkers die het volledige plan- en roosterproces van de orthopedische zorgketen ondersteunen (inclusief anesthesiologie en radiologie). Onze afdeling bestaat uit 3 adviseurs capaciteitsmanagement en 1 junior, 3 roosteraars, 2 rasteraars, 3 OK planners en 12 afsprakenplanners. Samen zorgen ze ervoor dat mensen met bijvoorbeeld problemen met een bestaande knie- of heupprothese, rugpijn, etc. zo snel en vloeiend mogelijk hun behandelingen gepland krijgen. En op die manier helpen ze mee zodat deze patiënten weer letterlijk en figuurlijk hun bewegingsvrijheid terug krijgen.

Jouw functie

Als adviseur capaciteitsmanagement ben je verantwoordelijk voor de besturing van de gehele patiëntenlogistiek van de knie- en heup unit. Je vertaalt de strategie en de jaarlijkse begroting naar de juiste afstemming tussen de vraag naar zorg (patiënten) en de capaciteiten (behandelaars en middelen). Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het zorglogistieke beleid en creëer je draagvlak voor innovatieve oplossingen. Verder bestuur je het reguliere planningsproces voor de hele zorgketen van orthopedie, waarbij je zelfstandig en in samenspraak keuzes maakt. Je hebt dus niet alleen een adviserende rol, maar fungeert ook adviseur capaciteitsmanagement op het tactische vlak. Daarnaast ben je gesprekspartner voor de medische staf en het management over de planning. Je leidt en/of participeert in projecten/programma's gericht op verbetering van zorglogistiek. Bovendien adviseer, ondersteun, coach en instrueer je het management en medewerkers bij de implementatie van logistieke verbeteringen en veranderingen. Je werkt intensief samen met het team van planners en roosteraars en je bent voor de units Knie- en Heup hét inhoudelijk tactisch aanspreekpunt voor hen en de medisch manager Orthopedie.

Wat neem je mee?

Je beschikt over WO werk- en denkniveau; bij voorkeur een opleiding in (technische) bedrijfskunde, zorglogistiek, integraal capaciteitsmanagement of gezondheidswetenschappen. Ook heb je werkervaring in en kennis van de zorg (logistieke) processen in de tweedelijnszorg. Je bent analytisch en cijfermatig sterk en kan onder druk presteren. Je bent in staat om tot creatieve oplossingen te komen voor zorglogistieke uitdagingen. Je beweegt je makkelijk tussen de verschillende lagen en werkt verbindend. Je hebt affiniteit met de zorg en ziekenhuizen en bent in staat om kennis op de juiste manier over te dragen en collega's te enthousiasmeren. Wil jij bijdragen aan professionalisering van onze zorglogistiek? Draag jij eraan bij dat ons planningsproces feilloos verloopt? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een 1 jaar met intentie tot vast dienstverband met een salaris van minimaal € 3.322,- en maximaal € 4.798,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 60 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ferry Smeenk, adviseur capaciteitsmanagement afdeling zorglogistiek, via telefoonnummer (024) 352 95 09.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv voor 29 april 2021 naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. Auke de Boer, afdelingshoofd afdeling zorglogistiek o.v.v. vacaturenummer 48/2021.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging