Menu

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter met spasmen in zijn arm, tot een volwassene met chronische rugpijn of een geïnfecteerde knieprothese. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg?

We zijn per direct op zoek naar:

IT systeem regisseur

voor 36 uur gemiddeld per week (=100%)

Standplaats Nijmegen

Functiegroep 55 (bruto €2.882,- - €4.227,- per maand op fulltime basis)

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

Om de kwalitatief hoogwaardige zorg en innovatiekracht van de Sint Maartenskliniek nog beter te ondersteunen, is ook de ICT-afdeling in beweging. De focus verschuift van het zelf installeren en beheren van apparatuur en software naar het regie voeren op de levering van IT dienstverlening, het proactief ondersteunen van onze zorgafdelingen en de inpassing van innovaties in ons veranderende ICT landschap. Regie op data, data integratie en interoperabiliteit in de zorgketen worden daarbij cruciaal.

In dit landschap spelen huidige applicaties als HiX EPD/ZIS, ERP op basis van Microsoft, AX4Health, Personeelsinformatiesysteem Afas en Topdesk voor service een belangrijke rol. Daarnaast zijn we bezig met de implementatie van nieuwe technieken in de zorg met Salesforce, Brightfish, Intersystems, en zijn we met een partner de werkplek aan het moderniseren. Hoe kun je samen met behandelaars meedenken en werken aan het nog beter ondersteunen van onze zorg en de ontwikkeling hiervan? En hoe zorg je ervoor dat samen met geselecteerde partners de afgesproken dienstverlening ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd?

Binnen onze ICT afdeling is er sprake van een nauwe samenwerking tussen alle disciplines waarbij we een indeling hanteren in Informatiemanagement en IT Beheer. De medewerkers binnen Informatiemanagement houden zich onder andere bezig met het gecontroleerd en gestructureerd doorvoeren van veranderingen en innovaties in nauwe samenwerking met de business. De medewerkers van IT Beheer zorgen voor de dagelijkse dienstverlening conform afgesproken SLA’s met partners, voeren de regie op het operationele voortbrengingsproces, zorgen voor het functioneel beheer van applicaties en brengen kennis en kunde in voor de beoogde veranderingen en vernieuwingen.

Jouw functie

De ICT beweging betekent dat er steeds meer systemen worden uitbesteed. Hierbij is het noodzakelijk dat dit zorgvuldig gebeurt, dat de leveranciers technisch inhoudelijk goed worden aangestuurd en dat de samenhang wordt bewaakt.

Als Systeem regisseur ben je verantwoordelijk voor het coördineren van het beheer, onderhoud en wijzigingen van de ICT-infrastructuur, de samenhang tussen systemen, het adviseren hierover en het begeleiden van gebruikers. Om zodoende een maximale beschikbaarheid en prestatie van de infrastructuur te waarborgen. Daarnaast controleer en test je de door derden opgeleverde en beheerde omgevingen/diensten, en zorg je ervoor dat deze optimaal samenwerken met onze verschillende ICT leveranciers. Samen met je twee collega systeem regisseurs werk je veel samen met de Servicedesk en de Service Level Managers. Je zult ook zelfstandig kleine projecten uitvoeren.

Wat neem je mee?

Je hebt minimaal een HBO werk-/denkniveau en een relevante opleiding, aangevuld met meerdere jaren relevante werkervaring op het gebied van IT-beheer. Je bent vindingrijk in het oplossen van problemen en het adviseren over nieuwe toepassingen, resultaatgericht en je weet een goede balans te vinden tussen de ICT-oplossingen en wensen vanuit de business. Je bent in staat gebruikersproblemen te vertalen naar technische oorzaken en daarbij verschillende leveranciers aan te haken. Je hebt kennis van bedrijfsprocessen, het beheren en inrichten van systemen/netwerken, alsmede kennis van ITIL. Security en security concepten vind je heel belangrijk en heb je veel ervaring mee. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, en hebt een klantgerichte instelling. Verder ben je een stressbestendige teamplayer.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je krijgt in eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Robert Jongste, IT Systeem regisseur, telefoonnummer (06) 23 04 85 22.

Je sollicitatie met cv kun je vóór 23 april 2021 mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, t.a.v. Pieter Jan Hilbers, manager IT beheer, onder vermelding van vacaturenummer 52/2021.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 28 april 2021.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG en indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging