Menu

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter met spasmen in zijn arm, tot een volwassene met chronische rugpijn of een geïnfecteerde knieprothese. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

We zijn per direct op zoek naar:

Junior Onderzoeker

Afdeling Research Revalidatie
32-36 uur per week
Nijmegen

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw project

Loopproblemen komen vaak voor na een beroerte, en zijn vaak het gevolg van een standsafwijking van de aangedane voet (spits-varusvoet). Het effect van training op loopvaardigheid in deze groep is beperkt, maar een chirurgische correctie lijkt te resulteren in goede verbetering van de loopvaardigheid. In dit vierjarige project onderzoek je het effect van een chirurgische correctie van de spits-varusvoet op het lopen bij mensen die een beroerte hebben doorgemaakt. Je gaat tevens op zoek naar de onderliggende mechanismen die het succes van de behandeling kunnen verklaren. Daarnaast bekijk je of gerichte looptraining na de operatie een extra positief effect heeft.
Als junior onderzoeker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de studies. Je schrijft onderzoeksprotocollen, voert metingen uit, analyseert de data en schrijft (bij voorkeur als eerste auteur) publicaties. Uiteindelijk promoveer je op een systematische bundeling van wetenschappelijke artikelen.

Jouw afdeling

Je maakt deel uit van de enthousiaste en dynamische onderzoeksgroepen van de afdelingen revalidatie van de Sint Maartenskliniek en het Radboudumc. In dit project werken revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen, paramedici en onderzoekers van de Sint Maartenskliniek en het Radboudumc nauw samen. Het project heeft in 2020 de Regional Junior Research Grant gekregen en betreft een promotietraject. Het begeleidingsteam bestaat uit Prof. dr. Sander Geurts, dr. Noël Keijsers, dr. Jorik Nonnekes en dr. Jan Willem Louwerens.

Wat neem je mee?

Je bent een enthousiaste getalenteerde onderzoeker met een relevante academische bacheloropleiding, bijvoorbeeld bewegingswetenschappen, technische geneeskunde, biomedical engineering of biomedische wetenschappen, aangevuld met een relevante master opleiding. Je bent een zelfstandige teamspeler die graag de uitdaging van analytische vraagstukken aangaat en ook goede organisatorische vaardigheden heeft. Je hebt affiniteit met patiënten met een neurologische aandoening. Je hebt bij voorkeur ervaring met 3D-bewegingsanalyse en programmeren (bijvoorbeeld Matlab). Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als schrift).

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je krijgt een contract voor 1 jaar met de intentie tot verlenging tot een volwaardig promotietraject en een aanvangssalaris van €2.882,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 55 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden op Werken bij de Sint Maartenskliniek.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Noël Keijsers, coördinator en senior-onderzoeker Research Revalidatie, op (024) 352 8139 of via n.keijsers@maartenskliniek.nl.
Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv uiterlijk 4 februari naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. Personeel & Organisatie, o.v.v. vacaturenummer 07/2021 en gericht aan Noël Keijsers, coördinator en senior-onderzoeker Research Revalidatie.

De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 18 februari.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging