Menu

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter met spasmen in zijn arm, tot een volwassene met chronische rugpijn of een geïnfecteerde knieprothese. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

We zijn per direct op zoek naar:

Junior Onderzoeker

Afdeling Research Revalidatie
28-36 uur per week
Nijmegen

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met innovatieve toepassingen. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw project

Zelfstandig lopen is een belangrijke voorwaarde om onafhankelijk te kunnen leven. Het Loop Expertise Centrum van de afdeling revalidatie in de Sint Maartenskliniek heeft als doel om patiënten opnieuw of beter zelfstandig te leren lopen. Vaak is het nodig om voorzieningen zoals orthopedische schoeisel en enkel-voet-orthesen voor te schrijven. Hierin werken we nauw samen met OIM Orthopedie. Het doel van dit project is om de behandeling met deze voorzieningen te optimaliseren. Binnen het project evalueren we hoe gangbeeldanalyse technieken, zoals 2D video, bewegingssensoren en een drukplaat, het beste ingezet kunnen worden tijdens dit proces. Daarnaast onderzoeken we de rol van de voorkeur van de patiënt in het aanmeetproces van de enkel-voet-orthese.

Als junior onderzoeker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Je voert metingen uit, analyseert de data en schrijft (bij voorkeur als eerste auteur) publicaties. Promoveren behoort tot de mogelijkheid. Binnen het project werk je nauw samen met revalidatieartsen, fysiotherapeuten, orthopedisch instrumentmakers en onderzoekers van de Sint Maartenskliniek, OIM en het Radboudumc.

Jouw afdeling

Je maakt deel uit van de enthousiaste en dynamische onderzoeksgroep van de afdeling Research van de Sint Maartenskliniek. In dit project werk je nauw samen met revalidatieartsen, fysiotherapeuten, orthopedisch instrumentmakers en onderzoekers van de Sint Maartenskliniek, OIM en het Radboudumc.

Wat neem je mee?

Je bent een enthousiaste getalenteerde onderzoeker met een relevante academische masteropleiding, bijvoorbeeld bewegingswetenschappen, technische geneeskunde, biomedical engineering of biomedische wetenschappen, aangevuld met een relevante master opleiding. Je hebt ervaring met relevante onderzoeksmethoden (gangbeeldanalyse, klinimetrie) en je hebt interesse in het vakgebied revalidatie. Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en hebt ervaring met en kennis van de analyse van bewegingsdata (bij voorkeur in matlab of python). Je werkt ordelijk en systematisch volgens de geldende richtlijnen voor klinisch onderzoek. Je beschikt over organisatietalent en bent een echte aanpakker en doorzetter. Tot slot beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en in het Engels.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je krijgt een contract voor 1 jaar met de intentie tot verlenging tot een volwaardig promotietraject en een aanvangssalaris van €2.882,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 55 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden op Werken bij de Sint Maartenskliniek

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Noël Keijsers, coördinator en senior-onderzoeker Research Revalidatie, op (024) 352 8139 of via n.keijsers@maartenskliniek.nl.
Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv uiterlijk 25 februari naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. Personeel & Organisatie, o.v.v. vacaturenummer 17/2021 en gericht aan Noël Keijsers, coördinator en senior-onderzoeker Research Revalidatie.

De gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 8 maart.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging