Menu

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn, geïnfecteerde knieprothese, een dwarslaesie of opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg?

We zijn per direct op zoek naar een:

Planner

Afdeling Zorglogistiek revalidatie

24 uur per week

Locatie Ubbergen

FWG 40, Max. € 3.025,- bruto p.m. bij fulltime dienstverband

 

De Sint Maartenskliniek 

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet. 

Jouw afdeling 

Zorglogistiek revalidatie
Elke dag vindt er binnen het onderdeel Revalidatiegeneeskunde van de Sint Maartenskliniek een complexe dans plaats. Een nauwkeurig samenspel van patiënten en behandelaren die tijdens spreekuren, behandelingen en therapieën, innovatieprojecten en onderzoeken werken aan het zetten van de volgende stap. De regie van deze dagelijkse dans ligt voor een groot deel bij de afdeling Zorglogistiek revalidatie. De afdeling bestaat uit het team Medisch Secretariaat en het team Planning.
Team Planning
De medewerkers van het team Planning houden van het oplossen van de complexe planningspuzzels, en het leggen en onderhouden van relaties met collega’s. Tegelijkertijd houden ze goed in de gaten of de planning nog steeds haalbaar is voor de betrokkenen, met voldoende rustmomenten voor de revalidant. Kortom, planning is een zeer strategische functie geworden binnen de afdeling Revalidatiegeneeskunde. Zonder goede planning, kunnen we ook geen goede zorg leveren.

Jouw functie

De functie van Planner is inmiddels een strategische functie geworden binnen het onderdeel Revalidatiegeneeskunde van de Sint Maartenskliniek. Zonder goede planning, kunnen we ook geen goede zorg leveren. Je werkt intensief samen met je collega-planners, paramedici, artsen en hebt telefonisch contact met revalidanten. Gemiddeld gaat het om 300 kinderen en volwassenen, waarvan elke patiënt per dag gemiddeld 5 behandelaren ziet in 5 verschillende ruimtes. Aan jou als planner de uitdaging om al deze mensen, met elk hun eigen wensen, samen te brengen in een goede planning die uiteindelijk ook goed haalbaar is voor alle betrokkenen.

Wat neem je mee?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een (ervaren) planner met HBO-werk- en denkniveau. Planervaring in de zorg is een pré. Je bent analytisch, stressbestendig, hebt gevoel voor humor en bent handig in het werken met planningssystemen. Je begrijpt dat bij een planning de belangen van de patiënt, medewerker en organisatie samenkomen en dat hier verschillende kaders en richtlijnen op van toepassing zijn. Bovendien krijg je energie van het leggen en onderhouden van relaties met collega’s.

Naast het dagelijkse planningswerk vind je het ook interessant om vanuit je afdeling mee te denken over vernieuwingsprojecten.

Dit bieden wij 

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband met een salaris van minimaal € 2.044,- en maximaal € 3.025,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 40 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. 

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Bart Bogers, hoofd zorglogistiek revalidatie. Hij is bereikbaar via (024) 365 9095 en b.bogers@maartenskliniek.nl.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie vóór 18 mei 2021 met cv naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. Bart Bogers, hoofd zorglogistiek revalidatie, o.v.v. vacaturenummer 58/2021.

De gesprekken vinden plaats op vrijdag 28 mei 2021.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

 

 

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging