Menu

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen tot een volwassene met chronische rugpijn. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg? We zijn per direct op zoek naar een:

Projectleider

Afdeling Bedrijfsbureau

32-36 uur per week

Nijmegen

FWG 60, max. € 4.798,- bruto p.m. bij fulltime dienstverband

De Sint Maartenskliniek 

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet. 

Jouw afdeling 

Het Bedrijfsbureau van de Sint Maartenskliniek leidt in opdracht van het managementteam projecten die impact hebben op de bedrijfsvoering van het gehele ziekenhuis. Het gaat om organisatie brede, complexe en risicovolle projecten op gebieden als kwaliteit, innovatie, ICT of op organisatorisch gebied, waarbij we de zorg voor de patiënt altijd centraal stellen. Je werkt hier samen in een leuk team met andere projectleiders en beleidsadviseurs.

Jouw functie

In de functie van projectleider fungeer je als aanspreekpunt, verdeel je de werkzaamheden, maak je een haalbaar plan, begeleid je projectmedewerkers en zorg je voor de benodigde middelen en uiteindelijk het resultaat. Op dit moment zet de Sint Maartenskliniek de volgende stappen op het gebied van digitale communicatie en digitale zorg. Een deel van de projecten die je gaat leiden vallen in dit domein.

Wat neem je mee?

Wij zoeken een ambitieuze en stevige persoonlijkheid met goede communicatieve en relationele eigenschappen: een bruggenbouwer met oog voor resultaat. Zelfstandig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je neemt je verantwoordelijkheid, bent doortastend, staat open voor vernieuwing en beschikt over een heldere schrijfstijl. Het omgaan met weerstand en tegengestelde belangen gaat je gemakkelijk af. Je hebt bij voorkeur ervaring met digitale transities en/of verandermanagement. Je hebt een aan de gezondheidszorg gerelateerde opleidingsachtergrond (post-hbo- of wo-niveau) dan wel in de bestuurskunde, economie of bedrijfskunde. Daarnaast beschik je over ruime werkervaring als projectleider met de nodige kennis van projectmanagement methodieken. Ervaring op het snijvlak van zorg en ICT is een pré.

Dit bieden wij 

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband met een salaris van minimaal € 3.322,- en maximaal € 4.798,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 60 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkomgeving. 

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jaap Ahoud, coördinator Bedrijfsbureau, hij is telefonisch bereikbaar via 06-82884060, of met David de Vries, manager Bedrijfsbureau, bereikbaar via telefoonnummer 024-3659069.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met CV voor 1 maart 2021 naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. David de Vries, manager Bedrijfsbureau, o.v.v. vacaturenummer 24/2021.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging