Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een coschap of een fellowship? Hier lees je meer informatie over ons aanbod en de procedure.

Coschappen

De Sint Maartenskliniek biedt keuze- en seniorcoschappen aan voor de specialismen revalidatiegeneeskunde, orthopedie en reumatologie.

Meer informatie over co-schappen:

Assistent niet in opleiding tot specialist (ANIOS)

Werken als ANIOS is een goede manier om je te ontwikkelen tot het profiel van de assistent in opleiding tot orthopedisch chirurg of als je ervaring wil opdoen binnen de revalidatiegeneeskunde.
In ons centrum kan dit binnen verschillende deelgebieden. Als ANIOS heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek. Bekijk onze vacatures.

Voor meer informatie:

Fellowships

Wij bieden fellowships op het gebied van de wervelkom, heup & knie, bovenste extremiteiten en voet- & enkelchirurgie en musculoskeletale radiologie (MRI, CT, echo, conventionele onderzoeken, invasieve en interventie onderzoeken en nucleaire beeldvorming). Kandidaten zijn jonge afgestudeerde orthopeden of radiologen die gemotiveerd zijn om zich verder te bekwamen in bovengenoemde specialisaties. Bekijk onze vacatures.

Voor meer informatie: