De vakgroep radiologie van de Sint Maartenskliniek bestaat uit 6 radiologen, allemaal gespecialiseerd in musculoskeletale radiologie. Ze vormen opleidingsgroep en ze zijn samen mede verantwoordelijk voor de kwaliteit, inhoud en vormgeving van de opleiding. Er is permanent plaats voor twee fellows in dienst van Sint Maartenskliniek, een buitenlandse fellow en 1-2 AIOS radiologie.

Op 05 februari 2014 heeft RGS erkenning verleend voor uitbreiding van de opleiding radiologie in het RUMCN met locatie Sint Maartenskliniek in de vorm van bestuurlijke eenheid. Deze bijzondere vorm van samenwerking is verrijkt met het gezamenlijke opleidingsplan musculoskeletale radiologie RUNMC/SMK die is apart in de werkafspraken vastgelegd.

AIOS radiologie uit het gehele land zijn voornamelijk in de differentiatie fase welkom een deel van de opleiding in de Sint Maartenskliniek door te brengen. Musculoskeletale stage binnen de Sint Maartenskliniek omvat alle aspecten van medische beeldvorming- de conventionele radiologie, echografie, CT en MR en interventies- die informatie verschaffen op het gebied van anatomie, functie, ziektebeeld en aspecten van interventieradiologie en minimaal invasief therapie van het musculoskeletale systeem en specifiek in het aandachtsgebied orthopedie, reumatologie, sport en revalidatiegeneeskunde.

De Sint Maartenskliniek differentiatie opleiding is vanaf augustus 2014 ook aangemeld op de opleidingsetalage van de Orde van medische specialisten.

Er wordt de mogelijkheid van musculoskeletale stage van 2-6-12 maanden aangeboden.

Meer informatie

Heb je interesse dan kun je contact opnemen met mevrouw drs. M. Obradov, radioloog & MSK differentiatie opleider: m.obradov@maartenskliniek.nl