Als medisch hulpverlener kun je patiënten hulp bieden in acute (levensbedreigende) situaties en tijdens operaties. Verder leer je hulpacties te coördineren en samenwerken met andere, medische disciplines.

Wil jij graag aan het werk als medewerker van de ambulance, eerste hulp, interventie cardiologie, operatie- of anesthesie en zelfstandig medisch-technische ondersteuning bieden?

Volg dan de 4 jarige hbo-opleiding Medische Hulpverlening aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN).

De eerste 2 jaar krijg je de basiskennis die nodig is voor alle zorgdomeinen en loop je verschillende stages.

Kies jij voor het beroep Anesthesiemedewerker?

Dan begint je werk in het 3e en 4e studiejaar op de operatiekamer. In iedere leerperiode werk je 4 dagen per week op de operatiekamer en ga je 1 dag per week naar school.

Aangezien wij een gespecialiseerd ziekenhuis zijn en wij je toch breed willen opleiden, volg je de opleiding bij ons op de OK maar ook voor een gedeelte in een ander ziekenhuis op de OK. Dat geeft jou mooi de gelegenheid om bij twee ziekenhuizen te leren en ervaring op te doen!

Wil jij jouw werkleertraject bij ons doen dan kun je dit kenbaar maken op de Han volgens de daar afgesproken procedure.

Salaris en opleidingskosten

Kies je als uitstroomprofiel anesthesiemedewerker of operatieassistent dan kom je, na een matchingprocedure, in het 3e en 4e jaar in dienst van de Sint Maartenskliniek.
Wij betalen dan deze 2 jaar je opleiding en je ontvang een vast salaris conform de CAO-Ziekenhuizen en afhankelijk van je vooropleiding en inschaling.

Informatie over de opleiding Bachelor Medische Hulpverlening zoals toelatingseisen, inhoud, kosten ed. kun je vinden op de website van de HAN.

Wil jij meer weten over het leerwerktraject anesthesiemedewerker?

Neem dan contact op met Manja Croonen of Bart Gertzen, praktijkopleiders anesthesie/chirurgie.

E-mail:
M.croonen@maartenskliniek.nl
B.Gertzen@maartenskliniek.nl

Telefonisch:
(024) 352 82 10.