Binnen de Sint Maartenskliniek heb je de mogelijkheid om een opleiding tot MBO verpleegkundige (niveau 4) óf HBO verpleegkundige (Bachelor) te volgen waarbij je leren en werken direct gaat combineren.

Het theoretisch gedeelte van de opleiding bij de MBO verpleegkundige wordt verzorgd door het ROC Nijmegen, voor de HBO verpleegkundige is dit de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen(HAN).

Tijdens je opleiding biedt de Sint Maartenskliniek professioneel en vakbekwame werkbegeleiders. Daarnaast bieden de medewerkers van de Maartensacademie ondersteuning waar dit nodig is. Na het afronden van de opleiding kun je direct aan de slag binnen ons ziekenhuis, mits er vacatures zijn.

Toelatingseis voor de opleiding tot MBO verpleegkundige is een afgeronde opleiding tot verzorgende IG niveau 3. Voor de opleiding tot HBO Verpleegkundige dien je in het bezit te zijn van een MBO Verpleegkundige diploma met een geldige BIG-registratie. De Sint Maartenskliniek neemt je in dienst als verpleegkundige in opleiding en betaalt daarbij je opleiding én boekengeld.

Salaris

Gedurende de opleiding word je medewerker bij de Sint Maartenskliniek en ontvang je een maandelijks vergoeding gedurende de opleiding conform CAO ziekenhuizen.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag een opleidingsplaats? Bekijk dan ons vacature overzicht of mail je cv en motivatie naar maartensacademie@maartenskliniek.nl of bel (024) 365 97 19.

Meer informatie over de opleidingen of open dagen/ informatieavonden
Kijk dan op de website van ROC Nijmegen of op de website van de HAN Nijmegen.

Opleidingsplaatsen zijn beschikbaar vanaf september 2021

Doorstuderen

Wil je na je opleiding tot verpleegkundige doorstuderen? Dat kan! Denk aan gespecialiseerde verpleegkundige opleidingen als wondverpleegkundige, gipsverbandmeester, PACU verpleegkundige of anesthesiemedewerker. Kortom: doorgroeimogelijkheden genoeg!