Menu

Binnen de Sint Maartenskliniek is het mogelijk om een leertraject tot verpleegkundige te volgen waarbij je leren en werken direct gaat combineren. De theorie leer je op het ROC en met de opgedane kennis kun je meteen in de praktijk aan de slag.

Nadat je de opleiding hebt afgerond, kun je op een van de verpleegafdelingen van ons ziekenhuis aan de slag , mits er vacatures zijn. Let wel: dit kan alleen als je de BOL opleiding bij het ROC in Nijmegen doet, omdat je vanaf het 3de leerjaar naadloos kunt aansluiten in het 3de jaars BBL.

Toelatingseisen

Het criterium om bij ons voor een BBL opleidingsplaats in aanmerking te komen is dat je op dit moment 2e jaars BOL student bent aan het ROC Nijmegen en je vanaf het derde jaar (startperiode september) wilt overstappen naar het BBL traject.

De opleiding start in maart of september.

Salaris

Gedurende de opleiding word je medewerker bij de Sint Maartenskliniek en ontvang je een maandelijks vergoeding gedurende de opleiding conform CAO ziekenhuizen.

Meer informatie over de opleidingen of open dagen/ informatieavonden
Kijk dan op de website van ROC Nijmegen of op de website van de HAN Nijmegen.

Wil jij verpleegkundige worden?

Bekijk ons vacature overzicht of mail je cv en motivatie naar maartensacademie@maartenskliniek.nl of bel (024) 365 97 19.