Menu

Wil jij je grenzen verleggen als HBO verpleegkundige? Wil je werken in een team waar je ook de ruimte krijgt om verbeterprojecten op te starten samen met je collega’s? Dan is deze vacature iets voor jou.

Voor het verpleegkundig team Neurorevalidatie zoeken wij meerdere

Regieverpleegkundigen

voor 28 tot 36 uur gemiddeld per week

Als regieverpleegkundige binnen onze unit neurorevalidatie kun je je ambities waarmaken. Je organiseert, coördineert en biedt revalidatiezorg aan volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. Je werkt samen met een enthousiast en gedreven interdisciplinair team. Je levert een actieve bijdrage aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van zorg als verpleegkundige samen met de andere disciplines.

Je kijkt vooruit en daarom vervul je graag de rol van kartrekker bij kwaliteitsonderwerpen die het werk van het hele team aangaan. Je doet voorstellen tot verbetering van kwaliteit van zorg, of ontwikkelingen binnen het vakgebied op basis van evidence-based practice. Daarnaast ga je  een project leiden, waarbinnen je wordt ondersteund door de organisatie.

Wij zoeken

Je bent enthousiast en beschikt over het diploma verpleegkundige op het kwalificatieniveau 5 (NLQF 6) en een BIG-registratie. Je hebt bij voorkeur meerdere jaren werkervaring in de revalidatie. We verwachten dat je aan de slag gaat met verpleegkundig onderzoek, dat je een voorbeeldrol vervult op het gebied van continu verbeteren en ten aanzien van verpleegkundig leiderschap.

Lerend netwerk en opleiding

Je gaat een opleidingsprogramma volgen in een lerend netwerk van regieverpleegkundigen Sint Maartenskliniek breed. De manier van leren wordt gebaseerd op het model van professionele identiteit. Het netwerk geeft de mogelijkheid om kennis te delen en te leren van elkaar en over jezelf. Je gaat onder externe begeleiding in jouw eigen leergroep aandacht besteden aan: wie ben ik en hoe geef ik binnen mijn werkcontext op de best mogelijke manier vorm aan mijn professie als regieverpleegkundige? Door deze verbindingen te maken krijgt de functie van regieverpleegkundigen ook daadwerkelijk een positie en betekenis in de praktijk Sint Maartenskliniek breed en in de unit neurorevalidatie.

Intervisiebijeenkomsten vormen de kern van het netwerk. Jouw professionele identiteit staat hierbij centraal. Tijdens een bijeenkomst kan je thema’s aanbrengen en ontwikkel je nieuwe inzichten, oplossingen, werk- of denkwijzen aan de hand van ervaringsuitwisseling, reflectie en samenwerking. Dit wordt begeleid door een externe procesbegeleider. Er wordt een reeks trainingen en workshops georganiseerd om het professionele handelen te verbeteren.

Deze onderwerpen zullen worden aangeboden:

  • Evidence- based practice
  • Verpleegkundig onderzoek
  • Projectmatig werken
  • Continu verbeteren
  • Verpleegkundig leiderschap

Leerplatform

Gedurende de opleidingsperiode -die naar verwachting een jaar in beslag neemt- richt je samen met je collega regieverpleegkundigen een leerplatform in. Er vindt uitwisseling plaats van interessante artikelen, presentaties en tips. Ook kun je vinden welke collegiale ondersteuning beschikbaar is.

Tijd

Je wordt structureel twee keer 4 uur per maand buiten de directe zorg ingeroosterd om je rol in te vullen. Dit is naast de opleidingstijd en specifieke projecttijd behorend bij een projectplan.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor (on)bepaalde tijd. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen.

  • De functie is ingedeeld in functiegroep 50. Het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 2.453,-- en maximaal € 3.664,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (= 36 uur per week).
  • Daarnaast bieden wij conform de CAO-Ziekenhuizen 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Informatie en sollicitatie

Lijkt het je wat, maar heb je misschien nog vragen? Loop dan gerust even langs, stuur een mailtje of maak een afspraak leidinggevende Ellen Vogel of een van de verpleegkundig team coördinatoren Noud Geutjes of Dick Richards. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail met je CV voor

25 april 2021 naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, Personeel & Organisatie, onder vermelding van vacaturenummer 45/2021 Je wordt altijd uitgenodigd voor een gesprek.

Deze vacature wordt alleen opengesteld voor interne kandidaten

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging