Menu

Draag je graag verantwoordelijkheid voor het welzijn van onze patiënten? Wil je werken in een innovatieve high-tech werkomgeving met een inspirerend, professioneel en gezellig team? En ook nog eens gunstige werktijden, zodat je baan bijvoorbeeld goed is te combineren met de zorg voor kinderen? Dan nodigen we je uit om te solliciteren naar de functie van:

Anesthesiemedewerker

vanaf 18 uur per week

Ga je aan de slag als anesthesiemedewerker bij de Sint Maartenskliniek, dan kom je te werken op de meest moderne OK van de wereld. De Maartenskliniek is een uniek ziekenhuis in Nederland. Al meer dan tachtig jaar helpen wij als specialist in houding en beweging onze patiënten weer op de been met de nieuwste inzichten en innovatieve hulpmiddelen.

Als anesthesiemedewerker is jouw belangrijkste taak in het OK-team om, samen met de anesthesioloog, ervoor te zorgen dat een patiënt zo comfortabel mogelijk de operatie ondergaat. Zonder pijn en met zo min mogelijk gezondheidsrisico’s. Jouw bewaking van de vitale functies van de patiënt is cruciaal.
Je krijgt de mogelijkheid om te ondersteunen bij het grote aanbod regionale anesthesietechnieken en daarmee samenhangende sedatietechnieken. Je kunt je verder verdiepen in het vak en krijgt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen zoals in POS en SPS.

Dit breng jij mee

Je bent in het bezit van het HBO-diploma Anesthesiemedewerker, aangevuld met relevante werkervaring. Je volgt ontwikkelingen binnen je vakgebied en houdt zo je vakkennis op peil. Je bent gedreven, stressbestendig en flexibel en je hebt oog voor het welzijn van patiënten en collega's. De kernwaarden van de Sint Maartenskliniek zijn: mensgericht, excellent, innovatief en ondernemend. Onze medewerkers geven daar dagelijks vorm aan in de praktijk, bijvoorbeeld door samenwerking voorop te zetten, zelfkritisch te zijn om steeds te verbeteren, door nieuwsgierig te zijn en ideeën te delen, door kansen te zien en te pakken.

Dit bieden wij jou

Een uitdagende en afwisselende functie, met een contract voor onbepaalde tijd. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in functiegroep 55 en het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 2.882,-- en maximaal € 4.227,-- bruto per maand op fulltime basis (= 36 uur per week). Daarnaast bieden wij conform de CAO-Ziekenhuizen 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Meer weten

Voor meer informatie over deze functie kun je altijd contact opnemen met Jeroen Peters, Hoofd OK Anesthesie & PACU/Verkoeverafdeling, op het telefoonnummer (024) 365 9118 of bij de dag coördinatie (024) 365 9816. Mailen kan ook je.peters@maartenskliniek.nl. In overleg met Jeroen kun je ook meelopen.

Direct solliciteren

Je sollicitatie met cv kun je mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, t.a.v. Jeroen Peters, Hoofd OK Anesthesie & PACU/Verkoeverafdeling onder vermelding van vacaturenummer 05/2021.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging