Bij de Sint Maartenskliniek, een gespecialiseerd ziekenhuis met een grote reputatie, draait alles om houding en beweging. Daarbij zoeken we al ruim 80 jaar naar steeds betere en innovatieve behandelingen om patiënten verder in beweging te brengen. Dit doen we vanuit onze kernspecialismen orthopedie, reumatologie, revalidatiegeneeskunde en pijnbestrijding. De patiënten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze zorg. En medewerkers waarderen de kleinschaligheid van de kliniek, het specialistische werk, de collegiale sfeer op de afdelingen, en de korte lijnen. Ze zijn trots op de hoge waardering van onze patiënten en de innovativiteit van de kliniek.

Zo zijn we bijvoorbeeld het grootste expertisecentrum voor Orthopedie in Nederland, dat nationaal en internationaal veel aanzien geniet voor haar behandeling van (complexe) aandoeningen aan de wervelkolom, gewrichtsvervangende reconstructieve chirurgie, reuma-chirurgie, kniechirurgie en voet- en enkelchirurgie.

De Sint Maartenskliniek is op zoek naar:

ANIOS ORTHOPEDIE

Voor 40 uur gemiddeld per week (111%).

De functie

De werkzaamheden liggen vooral op de afdeling, polikliniek en de operatiekamers.
Je bent werkzaam op de locatie Nijmegen, Boxmeer en Woerden.

Onze wensen

Je bent een gediplomeerd basisarts en hebt bij voorkeur reeds ervaring in de orthopedie. Je bent enthousiast en resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief. Je wilt verdere werkervaring opdoen binnen een dynamische orthopedieafdeling en je bent op korte termijn beschikbaar.

Wij bieden

Een inspirerend werkklimaat met collega's die gaan voor kwaliteit en verbetering. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van een jaar. De functie is conform de CAO-Ziekenhuizen ingedeeld in FWG 65 en het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, minimaal € 3.774,-- en maximaal € 5.620,-- bruto per maand op fulltime basis (= 36 uur per week). Verder bieden wij 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer V. Busch, orthopedisch chirurg en opleider, bereikbaar via telefoonnummer (024) 365 9296.

Je sollicitatie met CV kun je mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, t.a.v. mw. S. Waarsenburg, P&O adviseur, onder vermelding van vacaturenummer 01/2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging


Telefonisch contact

Orthopedie | kinderen (afspraken op de polikliniek)
Orthopedie | kinderen (overig)
Orthopedie | volwassenen (afspraken op de polikliniek)
Orthopedie | volwassenen (overig)
Reumatologie | kinderen
Reumatologie | volwassenen
Revalidatiegeneeskunde | kinderen
Revalidatiegeneeskunde | volwassenen

Bezoekadres

Dokter Kopstraat 1 5835 DV BEUGEN

Postadres

Postbus 55 5830 AB BOXMEER

Boxmeer is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Boxmeer rijden bussen naar het ziekenhuis. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Beugen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren in de parkeergarage bij het Maasziekenhuis of op het terrein ernaast.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen

Dagelijks van 11.00 -13.00 uur en van 15.00 - 20.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging


Telefonisch contact

Orthopedie (over alle afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie

Bezoekadres

Polanerbaan 2 3447 GN WOERDEN

Postadres

Postbus 8000 3440 JD WOERDEN

Woerden is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Woerden rijden bussen naar het ziekenhuis. Komt u met de auto, dan kunt u deze parkeren op het voorterrein van het St. Antonius Ziekenhuis. Bij binnenkomst volgt u de borden ‘Sint Maartenskliniek’.


Bezoektijden

De Sint Maartenskliniek in Woerden is een polikliniek.

Operaties en opnames vinden plaats in Nijmegen en Boxmeer. Vandaar dat hier geen bezoektijden gelden.