Menu

“Hoe zorgen we er samen met de patiënt voor dat hij/zij op de meest prettige, effectieve en veilige manier medicatie gebruikt?” Dat is de hoofdvraag binnen de afdeling Farmacie. Een team van Apothekers, apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers brengt dit door middel van onze dagelijkse dienstverlening en middels innovatieve trajecten iedere dag in de praktijk. Lean werken staat hierbij centraal.

Voor dit team zoeken wij nu een enthousiaste en ambitieuze:

APOTHEKERSASSISTENT

voor 24-32 uur per week (67%-89%).

Ben jij op zoek naar een baan waarin je werkt in een enthousiast team en heb je affiniteit om in een gespecialiseerde kliniek aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel!

De Sint Maartenskliniek

Bij de Sint Maartenskliniek, een gespecialiseerd ziekenhuis met een grote reputatie, draait alles om houding en beweging. Daarbij zoeken we al ruim 80 jaar naar steeds betere en innovatieve behandelingen om patiënten verder in beweging te brengen. Dit doen we vanuit onze kernspecialismen orthopedie, reumatologie, revalidatiegeneeskunde en pijnbestrijding. De patiënten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze zorg. En medewerkers waarderen de kleinschaligheid van de kliniek, het specialistische werk, de collegiale sfeer op de afdelingen en de korte lijnen. Ze zijn trots op de hoge waardering van onze patiënten en de hoge mate van innovatie van de kliniek.

Jouw functie

Als apothekersassistent ben je onder andere verantwoordelijk voor de receptgang in de apotheek en de medicatiebewaking. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je uitblinkt in de medicatiebegeleiding van patiënten en het voeren van farmaceutische gesprekken. Ook zien we een belangrijke rol voor je weggelegd in de ondersteuning van projecten, in het meedenken over procesverbeteringen en op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Wat neem je mee

Wij zoeken een enthousiaste collega met het diploma MBO Apothekersassistent (vereist). Een diploma HBO Farmakunde en/of relevante projectervaring is een pré. Je beschikt over brede geneesmiddelenkennis, patiëntgerichtheid en het leveren van kwaliteit is voor jou vanzelfsprekend. Je bent scherp op verbetermogelijkheden in bestaande processen en durft daarbij van de gebaande paden af te wijken. Je weet je collega’s te inspireren en enthousiasmeren voor vernieuwing. Je werkt op een projectmatige manier waarbij je ervoor zorgt dat nieuwe processen zijn geborgd in de organisatie. Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties en bent communicatief vaardig. Ten slotte lever je een bijdrage aan de continuïteit en kwaliteitsverbetering in de farmaceutische zorgverlening en het ontwikkelen en opstellen van protocollen en werkvoorschriften.

Dit bieden wij

Een leuke, afwisselende en uitdagende baan bij de Maartensapotheek. In het begin zul je met name baliewerkzaamheden verrichten. Samen met je collega’s, de artsen en andere zorgverleners kun je een actieve bijdrage leveren om de farmaceutische zorg verder te optimaliseren. Behalve aan goede arbeidsvoorwaarden hechten wij waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. De afdeling Farmacie investeert daarom voortdurend in de kennis en vaardigheden van haar mensen om een optimale dienstverlening aan onze cliënten te garanderen.

Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van 12 maanden. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG 45 en het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 2.251,-- en maximaal € 3.225,-- bruto per maand op fulltime basis (= 36 uur per week). Daarnaast bieden wij conform de CAO-Ziekenhuizen 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Julian Vlietstra, Afdelingshoofd Maartensapotheek, bereikbaar via telefoonnummer 024- 3272723.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv vóór 26 oktober 2020 naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. Julian Vlietstra, Afdelingshoofd Maartensapotheek, o.v.v. vacaturenummer 90/2020.

De gesprekken vinden plaats op 28 oktober 2020.

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Reumatologie Locatie CWZ
Revalidatiegeneeskunde
Revalidatie Locatie CWZ
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.

Let op: vanaf 4 maart 2019 moet u rekening houden met kans op vertraging door werkzaamheden aan de Waalbrug. Kijk voor meer informatie op onze website: www.maartenskliniek.nl/waalbrug.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging