Menu

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn of een geïnfecteerde knieprothese. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg?

We zijn op zoek naar een:

Doktersassistent

Polikliniek Orthopedie

24 uur per week

Datum: zo spoedig mogelijk

Boxmeer


De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

In het Maasziekenhuis Boxmeer biedt de Sint Maartenskliniek orthopedische, reumatologische en revalidatiezorg voor volwassenen. Ook is hier de Sint MaartensKinderkliniek gevestigd. Hier worden kinderen uit heel Nederland met klachten op het gebied van houding en beweging (skelet-, gewrichts- en spieraandoeningen) behandeld door een kinderorthopeed, kinderreumatoloog of kinderrevalidatie-arts. Om de allerbeste (kinder)zorg te kunnen bieden, werken deze specialisten onderling nauw samen, maar ook met diverse specialisten en afdelingen van het Maasziekenhuis Pantein en het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Jaarlijks vinden in Boxmeer een kleine 15.000 poliklinische consulten plaats en verrichten we ongeveer 1600 operaties, waarvan 400 bij kinderen

Jouw afdeling

De afdeling polikliniek Boxmeer ondersteunt de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek door enthousiaste medewerkers die patiëntgerichte zorg en administratieve ondersteuning bieden voor al onze patiënten. De afdeling kenmerkt zich door de korte lijnen met de specialisten en andere collega’s, zoals onder andere de doktersassistenten en baliemedewerkers.

Jouw functie

Je verleent ondersteuning en assistentie aan de (kinder)orthopeden – reumatologen of kinderrevalidatie-arts bij het poliklinisch spreekuur.
Je verricht medisch technische handelingen, zoals het afnemen van bloed, wegen en meten en hechtingen verwijderen. Tevens geef je mondelinge informatie over o.a. onderzoeken. Naast het registreren van patiëntgegevens en maken van afspraken, verricht je administratieve werkzaamheden voortkomend uit de spreekuren of operaties.

Wat neem je mee?

Je hebt de opleiding doktersassistent met goed gevolg afgerond en bent bij voorkeur bekend met het specialisme Orthopedie. Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn vereist, evenals goede contactuele eigenschappen. Wil jij samen met ons patiëntgericht werken en beschik je over een goed organisatievermogen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een 1 jaar met intentie tot een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2044,- en maximaal € 3025,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 40 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Auke Litjens, policoördinator. Zij is bereikbaar via (0485) 846965.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv voor 14 april 2021 naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. Laura Smeets, locatiemanager o.v.v. vacaturenummer 43/2021.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 21 april.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

Standplaats

Telefonisch contact

Orthopedie | kinderen (afspraken op de polikliniek)
Orthopedie | kinderen (overig)
Orthopedie | volwassenen (afspraken op de polikliniek)
Orthopedie | volwassenen (overig)
Reumatologie | kinderen
Reumatologie | volwassenen
Revalidatiegeneeskunde | kinderen
Revalidatiegeneeskunde | volwassenen

Bezoekadres

Dokter Kopstraat 1 5835 DV BEUGEN

Postadres

Postbus 55 5830 AB BOXMEER

Boxmeer is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Boxmeer rijden bussen naar het ziekenhuis. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Beugen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren in de parkeergarage bij het Maasziekenhuis of op het terrein ernaast.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen

Dagelijks van 11.00 -13.00 uur en van 15.00 - 20.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging