Menu

Zoek jij een uitdagende baan binnen één van de meest gespecialiseerde en innovatieve ziekenhuizen van Nederland? Geniet jij van veel afwisseling en het contact met patiënten? Wil jij samen met ons patiëntgericht werken en beschik je over een goed organisatievermogen? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren naar de functie van:

Doktersassistent

voor gemiddeld 32 uur per week (=89%)

Bij de Sint Maartenskliniek, een gespecialiseerd ziekenhuis met een grote reputatie, draait alles om houding en beweging. Daarbij zoeken we al ruim 80 jaar naar steeds betere en innovatieve behandelingen om patiënten verder in beweging te brengen. Dit doen we vanuit onze kernspecialismen orthopedie, reumatologie, revalidatiegeneeskunde en pijnbestrijding. Patiënten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze zorg. En medewerkers waarderen de kleinschaligheid van de kliniek, het specialistische werk, de collegiale sfeer op de afdelingen en de korte lijnen. Ze zijn trots op de hoge waardering van onze patiënten en de innovativiteit van de kliniek.

Voor Reumatologie zijn we het grootste het expertisecentrum in Nederland, dat nationaal en internationaal veel aanzien geniet op het gebied van diagnose, behandeling en wetenschappelijk onderzoek. Zo staan we bekend om onze innovatieve aanpak van kostbare biologische medicatie.

De functie

Je verleent ondersteuning en assistentie aan specialisten bij het poliklinisch spreekuur. Zowel op onze hoofdvestiging in Nijmegen als op onze buitenlocaties. Je verricht veel medisch technische handelingen, zoals het afnemen van bloed, het meten van de bloeddruk, injecteren, het maken van ECG’s en het geven van spuitinstructies aan patiënten. Tevens geef je mondelinge informatie over o.a. onderzoeken. Naast het registreren van patiëntgegevens en maken van afspraken, verricht je administratieve en secretariële werkzaamheden.

Onze wensen

Je hebt de opleiding doktersassistent met goed gevolg afgerond en bent zo mogelijk bekend met het specialisme reumatologie. Je bent flexibel en kunt je prima vinden in een wisselend rooster met wisselende diensten. Stressbestendigheid, een dienstverlenende instelling en goede contactuele eigenschappen zijn jouw kerncompetenties.

Wij bieden

Een uitdagende, afwisselende en leerzame functie, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in functiegroep 40 en het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 1.984,-- en maximaal € 2.937,-- bruto per maand op fulltime basis (= 36 uur per week). Daarnaast bieden wij 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Bert-Jan van Schaik, Afdelingshoofd polikliniek reumatologie, telefoon 024 – 365 98 55.

Je sollicitatie met cv kun je voor 26 oktober a.s. mailen naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, t.a.v. Bert-Jan van Schaik, Afdelingshoofd polikliniek reumatologie, o.v.v. vacaturenummer 87/2020.

De gesprekken vinden plaats op 29-10-2020. Vervolgens kan een meeloop dag(deel) tot de mogelijkheden behoren.

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Reumatologie Locatie CWZ
Revalidatiegeneeskunde
Revalidatie Locatie CWZ
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.

Let op: vanaf 4 maart 2019 moet u rekening houden met kans op vertraging door werkzaamheden aan de Waalbrug. Kijk voor meer informatie op onze website: www.maartenskliniek.nl/waalbrug.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging