Menu

Ga je aan de slag bij de afdeling Radiologie van de Sint Maartenskliniek, dan kom je terecht op een bijzondere afdeling in een uniek ziekenhuis in Nederland. Al meer dan tachtig jaar helpen wij als gespecialiseerd centrum in houding en beweging onze patiënten optimaal met de nieuwste inzichten en innovatie. Wil jij je verder ontwikkelen in musculoskeletale radiologie? Dan nodigen we je uit om te solliciteren naar de functie van:

Fellow Radiologie  

Vanaf 1 mei 2021 voor gemiddeld 40 uur (88,89%) per week

Ben jij op zoek naar een baan waarin je werkt in een enthousiast team en waarin je volop ontwikkelingsmogelijkheden hebt? Als fellow radiologie kun je je ambities waarmaken. Je werkt met hoogwaardige apparatuur, zoals een 3T MRI, 128-slice CT met fluoroscopie, state of the art echoapparatuur, bucky kamers, DSI doorlichting systeem met de mogelijkheid van MPR en 3D-reconstructies in een eigen invasieve kamer. Als fellow houd je je bezig met de conventionele radiologie, echografie, CT en MR en interventies op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie­geneeskunde, traumatologie, sportgeneeskunde en bottumoren. Daarnaast ben je actief betrokken bij onderwijsactiviteiten, MDO’s en lopende researchprojecten. Het fellowship is volledig in overeenstemming met het fellowship programma van de musculoskeletale (MSK) sectie van de NVvR. Bij afronden met goed resultaat behaal je het NVvR fellowship certificaat. Een deel van het fellowship vindt plaats in het Radboudumc.

Wat wij vragen

Je bent een enthousiaste radioloog of bijna klaar met de opleiding tot radioloog en je hebt aantoonbare interesse in de MSK radiologie. Daarnaast werk je graag mee in het onderwijs aan assistenten en ben je een prettige collega, met een positieve en prestatiegerichte houding. Verder zijn je communicatieve vaardigheden zeer goed ontwikkeld. Zowel MSK-differentianten als niet-differentianten zijn van harte welkom om te solliciteren.

Wat wij bieden

Onze afdeling Radiologie heeft zes radiologen en twee fellow radiologen. Verder zijn er regelmatig radiologen en AIOS radiologie uit binnen- en buitenland. De afdeling Radiologie is goed voorzien van de meest moderne apparatuur en werkwijzen. Door de uitgebreide samenwerking met het Radboudumc, een academisch ziekenhuis dat ook regionaal traumacentrum is en bottumoren als aandachtsgebied heeft, is een compleet MSK opleidingsprogramma voor het fellowship gerealiseerd. Je komt tijdelijk, voor één of twee jaar, in dienst van de Sint Maartenskliniek en wordt deels gedetacheerd naar het Radboudumc. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS-regeling.

Meer weten?

Nieuwsgierig? Informeer desgewenst bij Marina Obradov (024 365 9257), opleider radiologie van de Sint Maartenskliniek.

Solliciteren?

Mail dan je sollicitatie met CV voor 30 november 2020 naar werken@maartenskliniek.nl gericht aan de Sint Maartenskliniek, Personeel & Organisatie, t.a.v. Marina Obradov, opleider radiologie, o.v.v. vacaturenummer 95/2020.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de periode 7 – 18 december 2020.

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.

Let op: vanaf 4 maart 2019 moet u rekening houden met kans op vertraging door werkzaamheden aan de Waalbrug. Kijk voor meer informatie op onze website: www.maartenskliniek.nl/waalbrug.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging