Menu

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een volwassene met een geïnfecteerde knieprothese of chronische rugpijn tot een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg?

We zijn op zoek naar:

Fellow voet/enkel chirurg

36 uur per week

1 september 2021- 30 juni 2022

Nijmegen


De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. De Sint Maartenskliniek is lid van de International Society of Orthopaedic Centers.

Jouw afdeling

We zijn het grootste expertisecentrum voor orthopedie in Nederland, dat nationaal en internationaal aanzien geniet voor haar behandeling van (complexe) voet- en enkelpathologie. Op de afdeling Orthopedie verlenen we dagelijks complexe orthopedische zorg. Zo verrichten wij jaarlijks ongeveer 650 operaties aan de enkel en achtervoet, onder andere bij patiënten met neuromuculaire loopstoornissen. In ons nieuwe revolutionaire operatiecentrum in Nijmegen vind je 7 state-of-the-art operatiekamers. Je bent werkzaam binnen de Foot en Ankle Reconstruction Unit, samen met acht stafleden, drie physician assistants en assistenten. Collegialiteit, respect en een prettige sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. De Foot and Ankle Reconstruction Unit participeert deels binnen het Loop Expertise Centrum. Ons wetenschappelijk onderzoek is van internationaal niveau, en wordt ondersteund door een uitstekende research-afdeling.

Jouw functie

Je vervult als fellow voet/enkel alle klinische, poliklinische en operatieve werkzaamheden, op het terrein van de voet- en enkelpathologie. Daarnaast krijg je de gelegenheid tot het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Hierbij kun je gebruik maken van de adviezen van de afdeling research.

Wat neem je mee?

Je hebt de opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid en bent gemotiveerd om voet- en enkelchirurg te worden. Je bent enthousiast en resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief. Zelfstandig werken is vanzelfsprekend, maar je kunt ook goed samenwerken met collega’s uit andere disciplines.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt de kans tot verdere specialisatie op het terrein van de diagnostiek en behandeling van voet- en enkelpathologie. Het betreft een aanstelling voor de duur van 10 maanden. Het salaris is conform AMS trede 0 en bedraagt
€ 7054,-- op fulltime basis (= 45 uur per week). Tevens is er een budget voor cursussen en congressen.

Nu solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chris Donken, orthopedisch chirurg op telefoonnummer (024) 365 9669.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv voor 14 juni 2021 naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. Chris Donken o.v.v. vacaturenummer 59/2021.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging