Menu

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn, geïnfecteerde knieprothese, een dwarslaesie of opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren? We zijn per direct op zoek naar een:

GZ-Psycholoog

Afdeling unit neurorevalidatie

24 uur per week

Nijmegen

FWG 65, Max. € 5.620,- bruto p.m. bij fulltime dienstverband

De Sint Maartenskliniek 

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet. 

Jouw afdeling 

De afdeling Neurorevalidatie van de Sint Maartenskliniek staat bekend om haar expertise en innovatieve aanpak. Het uitgebreide en gespecialiseerde team bestaat uit onder andere: verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, GZ psychologen en maatschappelijk werkenden. Ze werken nauw samen om de revalidant weer verder in beweging te brengen. De afdeling Neurorevalidatie biedt klinische en poliklinische revalidatiebehandeling aan volwassenen. Het geven van de beste zorg voor het optimaal functioneren in het leven van alledag is de kern van het werk. De doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit patiënten met Niet Aangeboren hersenletsel (NAH), Multiple Sclerose (MS), Cerebrale Parese (CP) en Neuro Musculaire Aandoeningen (NMA). Wij bieden vraaggerichte revalidatiezorg. De afdeling bevindt zich in een gloednieuw modern gebouw in een bijzonder bosrijke omgeving. 

Jouw functie

Je aandachtsgebied is de klinische en of poliklinische revalidatie van volwassenen met neurologische aandoeningen. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van (neuro)psychologische diagnostiek, het individueel en/of groepsgewijs behandelen van patiënten en het begeleiden van het interdisciplinaire behandelteam. De werkzaamheden kunnen ook via telerevalidatie worden uitgevoerd.

Wat neem je mee?

Wij zoeken een GZ-psycholoog met bewezen interesse in neurorevalidatie. Idealiter heb je al stage- of werkervaring opgedaan die past bij deze functie. Je kunt goed werken in een interdisciplinair behandelteam. Je bent flexibel, veerkrachtig, leergierig en nieuwsgierig. Daarnaast ben je communicatief sterk, daadkrachtig, werk je graag samen in teamverband en ben je resultaatgericht. Je bent in staat om je snel een nieuwe werkwijze eigen te maken. Verder ben je collegiaal, betrokken en goed in staat feedback te geven en te ontvangen.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, voor de duur van een jaar met een salaris van minimaal € 3.774,- en maximaal € 5.620,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG65 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. 

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Y. Quispel, paramedisch teamcoördinator. Zij is bereikbaar via (024) 3659342 en y.quispel@maartenskliniek.nl.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv vóór 18 april 2021 naar werken@maartenskliniek.nl, o.v.v. vacaturenummer 46/2021

De gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdagochtend 23 april 2020.

Deze functie wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging