Bij de Sint Maartenskliniek - een kleinschalig ziekenhuis met een grote naam en een hoofdlocatie in de bossen bij Nijmegen - draait alles om houding en beweging.

Zo zijn we bijvoorbeeld het grootste expertisecentrum voor Orthopedie in Nederland, dat nationaal en internationaal veel aanzien geniet op het gebied van behandeling van aandoeningen aan de wervelkolom, gewrichtsvervangende reconstructieve chirurgie, reuma-chirurgie, knie-chirurgie en voet- en enkelchirurgie.

De patiënten zijn erg tevreden over de kwaliteit van onze zorg - en de medewerkers waarderen de kleinschaligheid van de kliniek, het specialistische werk, de collegiale sfeer op de afdelingen, de prettige werktijden (geen 24/7 diensten) en de korte lijnen. Ze zijn trots op de hoge waardering van onze patiënten en de innovativiteit van de kliniek.

We zijn per direct op zoek naar:

Operatieassistenten

voor 27 - 36 uur per week (75 - 100%)

die ons willen helpen om de zorg voor onze patiënten van Orthopedie nóg beter te maken.

Als operatieassistent ben je verantwoordelijk voor het omlopen, instrumenteren en assisteren bij veel verschillende orthopedische operaties. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden we je permanent de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Het bijwonen van workshops, cursussen en symposia is een onderdeel van je werk. In deze functie ben je hoofdzakelijk werkzaam in het OK-complex in Nijmegen, en daarnaast ook in Boxmeer.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een HBO-opleiding operatieassistent, aangevuld met relevante werkervaring. De kernwaarden van de Sint Maartenskliniek zijn: mensgericht, excellent, innovatief en ondernemend. Onze medewerkers geven daar dagelijks vorm aan in de praktijk, bijvoorbeeld door samenwerking voorop te zetten, zelfkritisch te zijn om steeds te verbeteren, door nieuwsgierig te zijn en ideeën te delen, door kansen te zien en te pakken.
We zoeken mensen die zich herkennen in die kernwaarden - en ze - samen met de rest van het team - kunnen uitdragen.

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Afdeling

Het OK-complex van de Sint Maartenskliniek bestaat uit 7 operatiekamers waar complexe orthopedische ingrepen worden uitgevoerd. Op de afdeling Orthopedie werken medewerkers dagelijks aan de beste specialistische zorg voor patiënten met complexe orthopedische ingrepen. Daarnaast hebben we een regionale functie voor behandeling van patiënten met minder complexe aandoeningen. Halverwege 2019 zijn we gaan werken in ons nieuwe revolutionaire operatiecentrum, met 7 state-of-the-art operatiekamers.

De Sint Maartenskliniek maakt ook bijna dagelijks gebruik van 2 operatiekamers in het Maasziekenhuis in Boxmeer/Beugen. Eigen orthopeden werken hier voor de Sint Maartens Kinderkliniek en alle orthopedische operaties bij kinderen/jongeren tot en met 16 jaar worden hier uitgevoerd. Ook een deel van de primaire Heup- en Knie-prothesiologie alsmede een deel van de voet-operaties worden hier uitgevoerd. De orthopeden werken hier samen in een team van chirurgie-assistenten van de Sint Maartenskliniek én van het Maasziekenhuis.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in functiegroep 55 van de CAO-Ziekenhuizen. Dat betekent een salaris van minimaal € 2.882,-- en maximaal € 4.227,-- bruto per maand op fulltime basis (= 36 uur per week),
Daarnaast bieden wij conform de CAO-Ziekenhuizen 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je altijd contact opnemen met Annelies Schwarz, hoofd OK Chirurgie, op het telefoonnummer (024) 365 9129 of via a.schwarz@maartenskliniek.nl.

Sollicitatie

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, t.a.v. Personeel & Organisatie, onder vermelding van vacaturenummer 02/2021.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten over de Sint Maartenskliniek?

Op onze website leer je alles over onze rijke geschiedenis, onze specialismen en onze ambities voor de toekomst.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging