Menu

We zetten ons dagelijks in voor misschien wel de voornaamste vrijheid: bewegingsvrijheid. We helpen mensen uit heel Nederland met hoog-specialistische behandelingen, waaronder orthopedische operaties in ons ultramoderne OK-complex. Ingrepen die je op weinig andere plekken ziet. Wie hier werkt, ontwikkelt zich tot een expert op zijn vakgebied. Iets voor jou?

We zijn per direct op zoek naar:

Operatieassistenten

  • Afdeling Orthopedie
  • 27-36 uur per week 
  • Nijmegen en Boxmeer 
  • Functiegroep 55
    (max € 4.227,-- p.m. bruto bij voltijd dienstverband)  

De Sint Maartenskliniek 

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet. 

Jouw afdeling 

Op de afdeling Orthopedie verlenen we dagelijks complexe orthopedische zorg. Daarnaast hebben we een regionale functie voor de behandeling van patiënten met minder complexe aandoeningen. In ons nieuwe revolutionaire operatiecentrum in Nijmegen vind je 7 state-of-the-art operatiekamers. 

Onze orthopedische operaties bij kinderen en jongeren tot en met 16 jaar worden uitgevoerd in de Maartenskinderkliniek locatie Boxmeer. Je werkt hier samen in een team van orthopeden, operatieassistenten van ons én van het Maasziekenhuis.

Het OK-team is een hecht en open team met 35 operatieassistenten. Een ondersteunend medewerker OK maakt ook deel uit van het operatieteam. Deze medewerker assisteert bij het in- en uitruimen en zorgt ervoor dat de implantaten en instrumenten weer klaarstaan voor de volgende operatie. Zo kun jij je concentreren op de operatie zelf.

Jouw functie

Als operatieassistent ben je verantwoordelijk voor het omlopen, instrumenteren en assisteren bij zeer diverse en hoog complexe orthopedische operaties, o.a. aan de wervelkolom en gewrichtsvervangende reconstructieve operaties. Je werkt met de nieuwste apparatuur en operatietechnieken. We hebben innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel. Het bijwonen van workshops, cursussen en symposia maakt dan ook deel uit van je werk. Bij ons ontwikkel je jezelf tot superspecialist. In deze functie ben je werkzaam in ons OK-complex in Nijmegen en Boxmeer. 

Wat neem je mee?

Je hebt een HBO-opleiding operatieassistent afgerond en relevante werkervaring in de orthopedie. Je bent nieuwsgierig en je zoekt steeds naar kansen om de kwaliteit van ons werk te verbeteren. Je vindt het normaal om je kennis te delen. 

Dit bieden wij 

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. De functie is ingeschaald op FWG 55, maximaal 4.227,-- per maand op basis van fulltime dienstverband (36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van je opleiding en ervaring. Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. 

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Of zou je een keer willen meelopen? Neem dan contact op met Annelies Schwarz, hoofd OK Chirurgie, op (024) 365 91 29 of via a.schwarz@maartenskliniek.nl.  

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. Personeel & Organisatie, o.v.v. vacaturenummer 11/2021. 

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging