Menu

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn of een geïnfecteerde knieprothese. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg? We zijn op zoek naar:

Orthopedisch consulenten (tweetal)

24 uur per week

Nijmegen

De Sint Maartenskliniek 

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet. 

Jouw afdeling 

De orthopedieconsulenten vallen onder de polikliniek Orthopedie en ondersteunen de bijzonder zorg van de Sint Maartenskliniek door enthousiaste medewerkers die voor- en na de operatie patiëntgerichte zorg en verpleegkundige ondersteuning bieden op orthopedisch gebied. Onze afdeling bestaat uit 6 orthopedieconsulenten. Deze consulenten werken in het poliklinisch traject van de patiënt nauw samen met de collega’s van de pre – operatieve screening en de Acute Zorg poli. In het klinische traject is er een nauwe samenwerking met de verpleegafdeling orthopedie.

Jouw functie

Je coördineert het pre- en postoperatieve zorgproces, je begeleidt en licht de patiënten en derden in over de behandeling en het omgaan met de ziekte of aandoening. Zo zorg je voor een optimale begeleiding van onze patiënten en draag je bij aan het patiëntveilig en efficiënt verlopen van het logistieke zorgproces rondom de patiënt.

De functie bestaat uit een drietal taken:

  • Je bent de vraagbaak voor onze patiënten wat betreft medisch inhoudelijke vragen op verpleegkundig gebied.
  • Je brengt de nazorg voor de patiënt in kaart die nodig is na de operatie.
  • Je zorgt als transferverpleegkundige ervoor dat de nazorg geregeld wordt.

Wat neem je mee?

Je bent ondernemend en besluitvaardig, hebt goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en je werkt effectief en efficiënt. Je bent een gediplomeerde verpleegkundige met bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je bent intrinsiek gemotiveerd om te zorgen en bent hulpvaardig. Je hebt een helikopterview voor de coördinatie van zorg rondom meerdere patiënten en je bent in het bezit van een gezonde dosis nieuwsgierigheid en zelfstandigheid

Dit bieden wij 

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een boeiende functie met regelmatige werktijden, waarin je nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en de organisatie mede vorm kunt geven binnen een sfeer van collegialiteit en professionaliteit. De functie is in eerste instantie voor de duur van een 1 jaar met intentie tot vast dienstverband met een salaris van minimaal  € 2319,- en maximaal € 3322,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 45 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. 

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Rian Loose, hoofd polikliniek/medisch secretariaat Orthopedie. Zij is bereikbaar via (024) 3659961.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatie met cv voor 10-3-2021 naar werken@maartenskliniek.nl, t.a.v. Rian Loose, hoofd polikliniek/medisch secretariaat Orthopedie. o.v.v. vacaturenummer 27/2021.

De gesprekken vinden plaats op maandag 15-3-2021

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

Standplaats

Telefonisch contact

Algemeen
Orthopedie (over afspraken op de polikliniek)
Orthopedie (overig)
Reumatologie
Revalidatiegeneeskunde
Pijnbehandelcentrum
Maartensapotheek
Radiologie
Gips- en wond­behandeling

Bezoekadres

Hengstdal 3 6574 NA UBBERGEN

Postadres

Postbus 9011 6500 GM NIJMEGEN

Nijmegen is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar de Sint Maartenskliniek. Komt u met de auto, dan kunt u het bezoekadres (in Ubbergen) ingeven als u een (actueel) navigatiesysteem gebruikt. U kunt de auto parkeren op verdieping -1 en -2 van de parkeergarage. Ook motoren, brommers en scooters kunnen hier gestald worden. Wanneer u de ondergrondse parkeergarage verlaat, komt u in de aankomsthal aan. Hier kunnen onze gastvrouwen en gastheren u de weg wijzen.

In het filmpje onderaan deze pagina ziet u hoe u kunt rijden als u naar locatie Nijmegen van de Sint Maartenskliniek komt.


Bezoektijden

Verpleegafdelingen Orthopedie

Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging

Verpleegafdelingen Revalidatie

Maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 21.00 uur
Buiten deze tijden bezoek in overleg met de verpleging